Asus ROG Zephyrus, G14, un PC ideal pentru gaming

Asus este una din marcile favorite a celor pasionati de gaming. Asus, o marca taiwaneza specializata in informatica de cateva decenii deja, liderul de necontestat in sufletul gamerilor in ceea ce priveste componente si periferice, nu mai are nevoie de prezentare. Prezent in sectorul componentelor precum placi video, mouse, tastaturi, casti si calculatoare de birou sau laptopuri, Asus nu inceteaza sa isi doreasca sa fie pe primul loc in acest domeniu.

Asus ROG Zephyrus beneficiaza de prezenta unui Windows 10. De cativa ani deja, utilizatorii sunt obisnuiti cu configuratia de baza a unui PC. Insa, acest laptop gaming prezinta o particularitate: butonul de pornire serveste in egala masura drept senzor biometric, o functionalitate care are tendinta sa se raspandeasca pe piata la ora actuala.

Cu toate acestea, costatam ca modelul prezenta aici este lipsit de camera video ceea ce este pacat. Ceea ce inseamna ca un gamer va fi nevoit sa investeasca intr-o camera externa.
Sub carcasa regasim Ryzen Series 9. Ecranul este curat, fluid, datorita unei rate de refresh de 120 Hz si culorile sunt vii si corecte. Partea audio este de calitate datorita utilizarii codecurilor Dolby Atmos care ne lasa impresia ca inconjoara persoana care asculta. Sunt foarte placut de utilizat. Bateria tine aproximativ cinci ore sau chiar mai mult. Insa, in ceea ce priveste utilizarea gaming, va trebui sa ai in apropiere de tine incarcatorul deoarece jocurile sunt cele care consuma cel mai tare bateria unui laptop.

Citeste si:  Poze cu pisici dragute altfel

Caracasa este din aluminiu cee ace lasa impresia de robustete. In ciuda fatului ca este compact, acest laptop este destul de masiv, simtim cu adevarat ca este un concentrat de tehnologii. Insa, pentru un laptop gaming, cei 14 inchi pot parea cam putini.