Cele mai bune stick-uri USB: ce model sa alegi in 2023?

Daca exista un produs tehnologic care nu a devenit demodat in toti acesti ani, acela este stickul flash. Chiar daca sistemele de transfer de fisiere fara fir devin din ce in ce mai populare, aceasta mica unitate de stocare mobila este in continuare esentiala in viata noastra. Dar ce stick USB ar trebui sa alegi in 2023?

Stick-urile USB, acele mici unitati mobile de stocare, nu au imbatranit deloc in 2023. Cu toate acestea, serviciile de partajare a fisierelor online (sau fara fir) devin din ce in ce mai populare. De exemplu, unele servicii iti permit sa trimiti fisiere mari prin e-mail.

Cu toate acestea, fie ca te afli la serviciu sau acasa, stickul USB iti permite sa ai la indemana fisierele digitale si sa le folosesti din mers intre diferite dispozitive, fara sa te deranjezi prea mult. Cu un stick USB, nu mai exista probleme legate de conexiunile Bluetooth sau de internet.

Asadar, stickul USB este si astazi un accesoriu esential, departe de a fi invechit. Cu toate acestea, nu toate stick-urile USB au aceleasi caracteristici. Exista o multime de mici detalii de luat in considerare, cum ar fi capacitatea de stocare sau viteza de transfer, etc. Dar nu intra in panica, am selectat cele mai bune stick-uri USB pe care sa le cumperi in 2023.

Citeste si:  Motive pentru care oricine poate învăța cu Arduino

Samsung Fit Plus

Daca esti in cautarea unei unitati flash USB care ofera un raport calitate-pret excelent, Samsung Fit Plus este o alegere excelenta. Ne place pentru dimensiunea sa mini, care este usor de transportat. Dar si pentru ca este disponibila intr-o varietate de dimensiuni, de la 32GB la 256GB, si suporta conectivitatea USB 3.1 cu viteze de transfer de date de pana la 300Mbps. Aveti insa grija sa nu o pierzi!

Sandisk ultra dual drive

Aceasta unitate flash USB SanDisk este cea mai practica din selectia noastra. Fiind o unitate pivotanta 2 in 1, va permite sa transferati fisiere pe dispozitivele dvs. prin USB-C, precum si prin USB-A. Aceasta flexibilitate este deosebit de utila in viata de zi cu zi.

Sandisk Extreme Pro

Extreme Pro de la SanDisk este unul dintre cele mai capabile dispozitive USB, dar fii pregatit sa cheltui ceva bani pentru a pune mana pe el. Unitatea flash vine cu un minim de 128GB de stocare, ajungand pana la 1TB. Ofera conectivitate USB 3.2, asigurand viteze rapide de citire de pana la 420 MB/s si de scriere de pana la 380 MB/s. Acest lucru face ca Extreme Pro sa fie una dintre cele mai bune unitati USB de pe piata in ceea ce priveste performanta bruta.