Ce machiaj adoptam in functie de culoarea parului

In momentul in care ne machiem exista mai multe lucruri de care trebuie sa tinem cont. Natura pielii, culoarea tenului, culoarea ochilor dar si culoarea parului. Pentru a va ajuta sa aplicati un machiaj ireprosabil, sa fiti mereu frumoase si impecabile, avem azi pentru voi cateva sfaturi menite sa va ajute sa alegeti machiajul in functie de culoarea parului.

Machiajul potrivit pentru parul roscat. Persoanele cu parul roscat trebuie sa respecte anumite reguli pentru a stabili o anumita armonie intre culoarea parului si machiaj. Roscatele nu trebuie sa opteze pentru un fon de ten inchis pentru a parea mai bronzate deoarce rezultatul nu va fi pe masura asteptarilor lor. Din contra, trebuie sa opteze pentru un fond de ten care sa le scoata in evidenta tenul de portelan. In ceea ce priveste blushul vor alege o culoare maro-rozalie sau piersica. Pentru buze vor alege o culoare rozalie, culoarea piersicii sau un rosu corail.

Pentru parul blond. Persoanele care au parul blond trebuie sa opteze pentru un machiaj in tonuri dulci, deschise. Machiajul trebuie sa ramana natural pentru a pune in evidenta culoarea parului. Pentru machiajul ochilor opteaza pentru nuante de somon, kaki, roz sau mov in special daca ai ochii albastri. Daca ai ochii verzi alege culoarea roz, pruna sau maro.

Citeste si:  Adormirea Maicii Domnului

Pentru parul saten/negru. In cazul in care parul tau este vopsit in culoarea saten inchis sau negru tenul tau poate parea mai deschis, palid. Pentru a contrabalansa acest efect iti poti permite sa aplici putina culoare pe ten. Dupa aplicarea fondului de ten aplica un blush de culoarea roz sau maro rozaliu.  Pentru machiajul ochilor alege un fard de culorea ivoire, moka sau un maro deschis. Alege un eye-liner maro inchis sau antracit. Pentru buze alege un ruj de culoarea maro pruna, mov sau rosu inchis.