Gene false: Merita?

Foarte multe femei fac sacrificii incredibile pentru a-si contura o imagine cat mai placuta. De la diverse implanturi pana la operatii de rinoplastie, serviciile medicale au incetat de mult sa se adreseze doar oamenilor bolnavi. Sacrificiile nu inseamna doar operatii, insa. Genele false, spre exemplu, pot reprezenta sacrificii si riscuri daca nu sunt aplicate corect. Exista pe piata mai multe variante de astfel de produse, de la  gene false tip banda  pana la cele smocuri sau fir cu fir. Chiar daca pretul lor este din ce in ce mai mic, intrebarea este simpla: merita?

Raspunsul este si el la fel de simplu, daca iti doresti o imagine perfecta: DA. Evident, acest lucru presupune sa achizitionezi gene false de calitate si sa le aplici corect. De asemenea, trebuie sa stii cum sa le ingrijesti. Cele mai noi solutii de gene false sunt cele fir cu fir, care se remarca prin mai multe avantaje:

  • Par cat se poate de naturale;
  • Pot fi personalizate in functie de trasaturile fetei;
  • Pot scoate in evidenta foarte bine conturul ochilor;
  • Nu sunt greu de ingrijit.

Genele de tip banda sau cele smocuri prezinta si ele avantaje, cele din urma fiind mai ieftine iar cele de timp banda foarte usor de aplicat. Totusi, genele fir cu fir sunt cele mai atractive din punct de vedere al performantei.

Citeste si:  Alimentele fermentate bune pentru sanatate

Reguli pentru a te bucura din plin de gene

Aplicarea genelor false inseamna si o serie de reguli si responsabilitati. In primul rand, inainte de aplicare nu trebuie sa fie folosita mascara sau fard. De asemenea, imediat dupa aplicare trebuie sa se evite produsele de ingrijire cum ar fi demachiantele, uleiurile sau cremele si de asemenea, sa se evite sauna si solarul.

Curatarea genelor se face relativ simplu, insa trebuie sa se faca cu grija. Acestea se spala cu apa, fiind necesare miscari usoare in directia de crestere a genelor. Este extrem de important sa nu freci ochii si evident, sa nu tragi de gene, deoarece exista sanse mari sa le rupi.

Cine poate folosi gene false?

Oricine se poate bucura de gene false, cu mici exceptii. Femeile care sufera de conjunctivita, epiphora sau sindromul ochilor uscati, trebuie sa evite aceste produse. Daca ai operatii la ochi sau probleme cu ochii, cel mai bine este sa iti intrebi medicul inainte de a alege sa iti pui gene false.