De unde poti cumpara parbrize Nissan

pexels-photo-228094O masina este foarte complicata, deoarece are multe sisteme componente, fiecare dintre ele, avand un rol important. Este de ajuns ca o piesa mica sa se strice si masina nu mai porneste.

Este posibil sa porneasca sau sa mearga, dar sa ii puna pe cei aflati in ea in mare pericol.

Tocmai de aceea o masina trebuie verificata atent inainte de plecarea la drum si se impune sa se renunte la calatorie, daca se observa cea mai mica defectiune.

Uneori posesorii de masini pleaca la sute de kilometri chiar daca motorul se ineaca, nu merge semnalizarea sau masina scoate fum.

Asta inseamna iresponsabilitate fata de sine si fata de partenerii de trafic.

S-a spart parbrizul sau s-a fisurat? De ce insista politia sa il inlocuim si sa nu mergem cu el in starea in care se afla?

Raspunsul este urmatorul: spre binele nostru. Un parbriz spart reprezinta un pericol pentru cei implicati in trafic si pentru cei care calatoresc cu masina respectiva.

Cand bate vantul, ati vazut cum se ridica de pe marginea drumului frunze, hartii, crengi subtiri de copaci. Imaginati-va ca daca nu ar fi parbrizul toate acestea, plus particulele de praf si microbii ar intra in ochi! Cum ar mai conduce omul din masina cu parbrizul spart in aceste conditii?

Sa zicem ca ploua sau ninge? Cui i-ar placea sa mearga la drum lung prin ploaie si sa intre zapada in masina, sa ude scaunul pe care sta si hainele?

Citeste si:  Rusalii - calendar ortodox

Multi merg pe principiul ca o fisura mica poate sa astepta, de ce sa schimbe un parbriz intreg pentru o crapatura minuscula care nici macar nu a facut o gaura in geam. Acest sistem de gandire este pagubos, fiindca parbrizul este fragil si la prima frana brusca sau la primul soc el poate ceda si cade peste cei aflati in masina, ranindu-i.

Daca am gandi preventiv, numarul accidentelor ar scadea considerabil si multe dintre masinile aflate in tara nu ar mai ajunge la fier vechi cu atata usurinta.

Sa mergi cu parbrizul fisurat este ca si cum ai merge cu ochelarii sparti pe drum. Vizibilitatea fiind afectata, te poti rani grav in orice moment.

Parbrizul izoleaza fonic astfel ca datorita lui, zgomotele pe care le receptam cand suntem in trafic se diminueaza mult. Si pentru asta masinile au parbriz si acestea sunt montate in asa fel, incat sa etanseizeze masina.

Prin spartura aceea ar putea intra si mirosurile din trafic. Cel putin o data in viata am patit-o fiecare. Pur si simplu nu am stiut pe langa ce trecem si am uitat geamurile laterale deschise si am zis ca murim pe loc. De la fermele de pui aflate la distante respectabile fata de sosea se simte un miros oribil, de la rafinariile de petrol, te ustura nasul si gatul, cand nu inchizi la timp geamurile masinii.

Citeste si:  Este posibil ca Samsung sa fi dezvaluit accidental cand se va lansa viitorul sau smartphone Galaxy S20

Primavara si vara, oamenii fac focuri pe marginea drumului si nici acest lucru nu este permis. Un geam deschis, o fisura si vei mirosi a fum, desi te-ai imbracat elegant sa participi la o conferinta sau ai o intalnire de afaceri.

Sper ca ti-am prezentat sufieciente motive sa realizezi ca nu este cazul sa lasi parbrizul fisurat si sa circuli cu masina in aceste conditii.

Nu ai scuza sa spui ca nu gasesti parbrize, fiindca in Bucuresti exista o firma supranumita „Fabrica de Parbrize”. Pe site-ul ei gasesti parbrize Nissan, parbrize Dacia, parbrize Jaguar, parbrize Ford si parbrize, geamuri laterale, lunete si chedere pentru toate marcile de masini din lume, indiferent de anul fabricatiei.

Nu trebuie sa iti faci griji cu ce aduci parbrizul de la sediul firmei, fiindca Parbrizeacasa ofera pachete complete de servicii la cele mai avantajoase preturi, servicii de care vei fi foarte multumit!

Colaborarea cu aceasta firma inseamna:

-livrarea la domiciliu a parbrizului solicitat in cel mai scurt timp. Daca nu se afla in stoc, el va fi adus special pentru masina ta.

-demontarea parbrizului fisurat. Nu toata lumea se pricepe la aceste operatiuni care trebuie sa fie facute cu finete si cu unelte potrivite, sa nu se strice caroseria masinii.

-montajul parbrizului cumparat cu consumabile de calitate premium.

-garantarea montajului si consilierea clientului pentru sporirea duratei de viata a etanseizarii. Echipa realizeaza o munca de inalta clasa, dar si clientul are niste indatoriri. Acestea sunt: sa nu duca masina la spalatorie cateva zile, fiindca jetul de apa are efect negativ asupra unui parbriz montat recent, sa nu urce masina pe cric sau pe rampa si sa nu o parcheze defectuos, pe un plan inclinat.

Citeste si:  Ce este paradontoza? Cum sa te feresti de ea!

Preturile nu sunt mari, iar rolul parbrizului este esential in asigurarea confortului si securitatii celor din masina.

Vestea buna este ca schimbarea parbrizului spart se rezolva urgent, daca apelezi la firma prezentata mai sus si programul de lucru le permite sa onoreze in cel mai scurt timp toate solicitarile.

Acesti specialisti harnici lucreaza in fiecare zi de la ora 8 la ora 20.

Solicitarile sunt numeroase, de aceea au acest orar de functionare ca nimeni sa nu ramana cu parbrizul fisurat, mai ales daca are nevoie urgenta de masina.

Datele de contact sunt pe site. Iti stau la dispozitie 3 adrese de e-mail, un numar de telefon si un formular online pe care il poti trimite dupa completare in cateva minute.

In concluzie, nu mai este un motiv de suparare fisura descoperita in parbriz, din moment ce parbrizul poate fi schimbat la tine acasa, in cateva ore de la solicitare!

Intretine-ti masina, fiindca ea asigura mobilitate, cu ea pleci in concedii, cu ea faci piata, te duci la serviciu si tot cu ea iti duci si iti aduci copiii la scoala!