Transport de persoane Aeroport Otopeni – Brasov: solutia Christian Transfers pentru o zi de relaxare!

transport persoane otopeni brasovRomania dispune de numeroase comori turistice, care merita explorate chiar si in timpul unei singure zi. Una dintre acestea este Brasovul. Deosebitul oras se afla in inima Transilvaniei, fiind o destinatie ideala pentru iubitorii turismului montan. Aici pot fi gasite obiective turistice unice si deosebit de atractive, precum Biserica Neagra, Strada Sforii sau Piata Sfatului.

Cum si cand poate fi vizitat Castelul Bran

Monumentul aflat in Pasul Rucar-Bran. La doar 30 de kilometri distanta de Brasov atrage anual mii de turisti, care vin aici pentru a se bucura de arhitectura deosebita, dar si de istorie si de peisajele absolut fascinante. Castelul este deschis pe tot parcursul saptamanii, iar biletele pot fi achizitionate atat online, cat si de la casieria de la intrare. Adultii vor plati pentru un bilet 35 de lei, seniorii 25 de lei, studentii 20 de lei, iar elevii doar 7 lei.

Poiana Brasov

Doar 14 kilometri despart Brasovul de Poiana Brasov, o statiune extrem de frumoasa si primitoare, atat vara, cat si iarna. Turistii care ajung aici se pot bucura de cele douasprezece partii de schi bine ingrijite, dar si de serviciile unora dintre cele mai bune hoteluri si pensiuni din tara!

Motive care sustin transportul cu autocarul sau alte mijloace de transport inchiriate

Citeste si:  Sanatatea dentara si sanatatea generala. Ce trebuie sa stii?

Cine nu are nevoie nevoie de momente de respiro, in care sa uite de grijile de zi cu zi? Cu ajutorul serviciilor de transport persoane Otopeni-Sinaia, acest lucru este posibil! Cei care vor sa se relaxeze insa din diferite motive nu au acces la masina personala sau nu detin una, pot inchiria de la Christian Transfers autoturisme, microbuze sau autocare, in functie de numarul pasagerilor. Ruta Aeroport Otopeni – Bran – Brasov – Sinaia – Predeal poate fi urmata cu usurinta in doar cateva ore. Avantajul de a locui in capitala este ca foarte aproape se afla unele dintre cele mai frumoase destinatii din tara!

Compania Christian Transfers asigura servicii de transport persoane Otopeni-Bran excelente pentru cei care isi doresc sa calatoreasca, oferind inchirieri de minivanuri, microbuze si autocare, pentru ca grupurile de prieteni, de exemplu, sa nu mai fie nevoite sa apeleze la trenuri sau alte mijloace de transport in comun. In plus, clientii pot opta atat pentru curse interne, cat si pentru curse in afara tarii, in functie de nevoi.

Mai mult, compania pune la dispozitia celor interesati transport persoane Otopeni Brasov cu masini private, pentru o calatorie ce dureaza aproximativ 3 ore. In plus, foarte aproape se afla Branul, unde turistii pot vizita castelul cu acelasi nume.

Citeste si:  Gene false: Merita?

Informatii utile despre Christian Transfers

Compania a fost infiintata pe baza unei idei inovative in Romania, reprezentand un start-up in domeniul tehnologiei. Christian Transfers combina serviciile de transport clasice cu cele online, urmarind sa satisfaca nevoile tuturor clientilor. Site-ul http://www.christiantransfers.ro/ este foarte util si usor de folosit, continand toate detaliile de care oricine are nevoie pentru o calatorie in interes de serviciu, pentru un eveniment sau pentru un circuit turistic.

Orice persoana care apeleaza la serviciile acestei companii se poate bucura de un transport sigur si confortabil! Rezervarile se pot face foarte usor prin intermediul formularului online!

Transport persoane otopeni brasov, transport persoane otopeni bran, transport persoane otopeni sinaia