Caracteristicile creditării nebancare în România

real_5da6255d-be16-4ec8-bd43-b905229d647fOferirea asistenței financiare este unul din principalele servicii acordate de către instituțiile bancare clienților săi și reprezintă sursa de venit ale băncilor. Dar, pe lângă programele de creditare online standard există și microîmprumuturi. Acestea sunt eliberate de către organizațiile de creditare. La momentul de față, creditarea nebancară (https://creditprime.ro/credit-si-imprumut-nebancar-online/) devine tot mai populară și chiar precede creditele oferite de bănci.

Popularitatea organizațiilor de microfinanțare se datorează faptului că ele oferă condiții mult mai lejere pentru obținerea unui împrumut nebancar online decât organizațiile bancare. În plus, asistența financiară poate fi obținută în condiții mult mai confortabile – nu este nevoie să vizitați sediul companiei pentru că totul are loc online prin intermediul website-ului Creditprime.

Care sunt caracteristice creditării online de la Creditprime?

Pentru a obține un împrumut va trebui să vizitați sediul băncii. Organizația de microfinanțare Creditprime funcționează diferit. Pentru a beneficia de credit este nevoie doar să accesați website-ul oficial Creditprieme.ro și să selectați suma necesară și perioada de creditare. Organizația de creditare nebancară oferă asistență financiară pe un termen de până la 2 ani în sumă de maxim 10 mii lei.

Urmează să completați un formular scurt de cerere și să anexați la el actele scanate. Totul are loc online și foarte rapid, iar website-ul este adaptat pentru smartphone-uri, de aceea împrumutul nebancar online poate fi obținut chiar și cu ajutorul unui telefon mobil fără să părăsiți casa.

Citeste si:  Ce machiaj adoptam in functie de culoarea parului

Beneficiile colaborării cu Creditprime:

  • cererea este examinată automat, prin urmare, timpul de prelucrare a unei cereri de credit este foarte scurt – până la 20 minute;
  • rata înaltă de aprobare;
  • clienții noi beneficiază de promoție – primele 30 zile sunt gratuite, adică nu se aplică dobânda pentru banii folosiți;
  • linia de credit atât pentru clienții noi cât și pentru clienți permanenți;
  • clienții cu istoric negativ, de asemenea, pot obține un credit, spre deosebire de bănci.

Condiții lejere de creditare – prezența unui venit minim de la 700 lei, iar vârsta debitorului să fie de la 21 ani. Banii sunt transferați pe un card emis de orice bancă.