Cazinoul Mr Bit a lansat un joc propriu în colaborare cu Pragmatic Play

image001Jocurile de noroc sunt o sursă principală de relaxare și de distracție. Numărul în continuă creștere al cazinourilor online vine ca o mănușă pentru cei care doresc să încerce sentimentul de adrenalină oferit de acestea. Jocurile de păcănele au evoluat rapid în timp și cu siguranță vor continua să se împletească cu inovația tehnologică. De la simple simboluri pe rolele de joc s-a evoluat la animații 3D și efecte impresionante.

Odată cu dezvoltarea conceptului de joc au progresat și cazinourile. Avântul acerb în mediul online a fost favorabil site-uri web, contribuind la creșterea portofoliului de clienți. Jocurile de noroc precum Mr Bit casino s-au implicat în dezvoltarea de noi produse care să atragă noi jucători. Un astfel de produs se concretizează în jocurile sub brand propriu, în colaborare cu producătorii de jocuri, precum Pragmatic Play.

Gates of Mr Bit: o colaborare de succes

Cazinoul Mr Bit a ales să colaboreze cu unul din cei mai cunoscuți producători de jocuri de noroc, anume Pragmatic Play. Ca rezultat, a fost creat jocul „Gates of Mr Bit”, un joc înfrățit cu Gates of Olympus. Jocul este pe puțin la fel de dinamic și vine cu o notă personalizată, fapt ce rezultă chiar din titlu.

Citeste si:  Microsoft se intoarce pe piata browser-ului Mac dupa 16 ani

Brandul Beat a apărut în România în 2021 ca un cazino; începând din 2022, s-a adăugat și pariurile sportive la proiect. În toamna anului 2022, aplicația oficială a fost lansată pe Google Play, iar în vara anului 2023, aplicația oficială a apărut pe Apple Store.

Producătorul Pragmatic Play își desfășoară activitatea în peste 150 de cazinouri din toată lumea. Printre acestea se numără și cazinoul Mr Bit. Luând în calcul vasta experiență a producătorului și excelența acestui cazino, deducem că această colaborare nu poate fi decât o alegere bună.

Caracteristicile jocului Gates of Mr Bit

Jocul pune în prim plan atmosfera specifică Greciei Antice și implicit pe marele Zeus. Prin urmare, pe fundal este afișat o sală dintr-un templu grecesc. Pe stâlpii acesteia se pot vedea focurile aprinse ale torțelor care par să ardă fără întrerupere.

Gates of Mr Bit are o volatilitate ridicată. Acest lucru dă de înțeles faptul că frecvența câștigurilor este rară, dar că valorile acestora sunt mai mari. Pentru unii jucători acest lucru poate fi pozitiv, iar pentru alții mai puțin favorabil.

Din punct de vedere al graficii am constatat că aceasta este pusă la punct cu minuțiozitate, fiind acordată atenție detaliilor. Culorile se îmbină armonios și elementele de joc sunt clar conturate. Pe role, simbolurile reprezintă diverse nestemate, incluzând inele, coroane, clepsidre și pietre prețioase. Totuși, piesa de rezistență este simbolul Scatter, reprezentat de un jeton cu inscripția cazinoului.

Citeste si:  Huawei CPE Pro 2, un router Wi-Fi si 5G pentru acasa

Modul de joc este unul colapsabil. Altfel spus, după încheierea fiecărei rotiri, combinațiile câștigătoare dispar și fac loc pentru altele. Aceste combinații sunt marcate de efecte vizuale aparte, neputând fi trecute cu vederea. Totodată, efectele sonore vin în completarea atmosferei de joc, oferind un plus de adrenalină și suspans.

Jocul include și simboluri cu rol de multiplicare, valoarea lor oscilând între 2x și 500x valoarea câștigului. Dacă pe role apar mai multe simboluri multiplicatoare, la finalul rundei se adună valorile lor și se înmulțesc cu câștigul din rundă.

Nu sunt incluse rotiri suplimentare în joc. Chiar și în lipsa unor asemenea beneficii suplimentare, jocul este destul de interactiv. RTP-ul acestuia are o valoare de 96,50%, ceea ce este un lucru bun. Media specifică pieței este de 96%, deci din acest punct de vedere considerăm jocul ofertant.

image002

Pe scurt

Colaborarea dintre Mr Bit și Pragmatic Play pare a fi încă un lucru pe care acest cazino îl poate adăuga pe lista cu succese. Caracteristicile jocului, dar și dinamica specifică acestuia, par să se potrivească de minune. Apoi, stilul de joc antrenant și grafica minuțioasă sunt elemente care atrag cu ușurință atenția jucătorilor.