Ce browser folosesti in 2018?

Fiecare calculator, tableta sau laptop vin cu un browser pre-instalat. Dar care este cel mai bun in 2018 si de ce?

Atunci cand iti pornesti calculatorul, tableta sau laptopul si vrei sa navighezi pe internet pentru prima data trebuie sa te multumesti cu navigatorul pre-instalat. Din fericire insa, exista o multime de alte variante atunci cand vrei sa le inlocuiesti.

Google Chrome. Un browser din ce in ce mai popular, de cand a fost lansat, in 2009. Daca atunci era cel mai rapid, acum are concurenta serioasa. Dar are peste 60% de utilizatori si acum si nu degeaba. Pe langa viteza vine cu o multime de functionalitati precum gestionarea de extensii, de teme sau de bookmarks, dar si o navigare privata sau gestionarea de profile. In plus, va propune o aplicatie care va permite blocarea reclamelor enervante.

Mozilla Firefox- cea mai buna alternativa la Chrome. Anul trecut, Firefox a revenit in forta cu Firefox 57, alias Quantum. Noul Firefox este mult mai rapid si este o concurenta de temut pentru vechiul Google Chrome.

Interfata este redesenata si regandita si propune o multime de noi functionalitati. Instrumentul pentru capturi de ecran va fi cu siguranta sau este cu siguranta cel mai apreciat.

Microsoft Edge, cel mai bun navigator pentru Windows 10. Microsoft Edge poate salva respectul pierdut de browserul Internet Explorer. In plus, chiar are ceva de oferit si pentru cei care nu vor sa iasa din zona lor de confort. Are numeroase functionalitati pe care le vor gasi cu siguranta foarte utile.

Citeste si:  Care sunt programele gratuite de care ai nevoie neaparat?

Opera. Un browser foarte vechi dar care a intrat intr-un con de umbra din cauza lui Chrome. Dar s-a imbunatatit si este gata sa revina in forta.

Safari- pentru toti fanii Apple. Daca vrei sa faci o schimbare, este cea mai buna alternativa la Chrome sau la Firefox. Nivelul de comoditate oferit este unul foarte important, un lucru deloc de neglijat.