Cum îți influențează cifrele viața

markus-krisetya-Vkp9wg-VAsQ-unsplashCifrele sunt prezente în viața fiecăruia dintre noi. De la data nașterii până la felul în care te distingi de alte persoane, numerele au o anumită semnificație. În timp ce pentru unii numerologia reprezintă o știință căreia nu îi acordă prea multă atenție și cred ca este similară cu horoscopul, există și persoane care sunt de-a dreptul fascinate de acest subiect. Mai mult, de-a lungul istoriei numerele au jucat un rol important și chiar au avut un rol cheie asupra felului în care percepem și trăim viața de zi cu zi. Află ce aspecte ale vieții sunt influențate de numerologie și ce secrete ascunse pot dezvălui acestea.

Scurt istoric al numerologiei

Numerele au o istorie vastă, însă rămâne încă un mister felul în care au luat viață. Se pare totuși că vechii locuitori ai Egiptului și ai Babilonului au avut cele mai vechi dovezi ale cifrelor. În plus, conform altor relatări, se crede că numerele au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri în Roma, Grecia, Japonia și China.

Iar dacă ar fi să vorbim despre numerologia din prezent, îi atribuim meritul filosofului grec Pitagora. Chiar dacă nu se știe sigur dacă el a inventat numerele, un lucru este sigur, el a avut o influență puternică asupra felului în care le vedem. Acest lucru se datorează teoriilor lui, de care a auzit toată lumea cel puțin o dată.

Citeste si:  Tendinte- tavanul colorat pentru un decor structurat

Găsirea cifrei norocoase

Găsirea cifrei norocoase poate părea un lucru dificil, precum un puzzle. Însă lucrurile stau mai ușor decât ai crede. Acest proces este unul personalizat și are la bază chiar data nașterii tale.

Tot ce trebuie să faci este să aduni toate cifrele care fac parte din data nașterii și să le reduci la o singură cifră sau la o cifră master, așa cum sunt 11, 22 sau 33. Această cifră reflectă personalitatea ta și îți poate fi ghid când vine vorba de luarea deciziilor.

În plus, un alt mod de a face acest lucru este dacă acorzi atenție cifrelor care se tot repetă în viața ta. Aceasta poate fi și o metodă eficientă de identificare a cifrei norocoase care te conectează la energia pozitivă a universului. Iar dacă chiar crezi că aceste cifre te ajută în viață și îți aduc noroc, chiar așa este.

Cifrele îți aduc fericirea

darius-bashar-y6sA8SM1XBg-unsplash

Un alt aspect al vieții în care întâlnești cifrele este în industria divertismentului. Mai precis, când joci jocuri de casino, așa cum este bine-cunoscuta ruletă. La o primă vedere, pare o simplă roată cu multe combinații de cifre.

Chiar dacă pare dificil să nimerești pariul din prima, cifrele ruletei reprezintă multe combinații câștigătoare pentru fiecare jucător. Desigur, acest lucru depinde și de tipul de ruletă la care alegi să joci.

Citeste si:  Money management in tranzactiile speculative.

În primul rând, trebuie să știi că există căsuțe negre și roșii înșiruite de-a lungul roții de ruletă. În al doilea rând, există cifre, și cea mai mare diferență dintre ruleta Americană și cea Europeană este că varianta Europeană are cifra zero. Poate acesta este și unul dintre motivele pentru care lumea o vede mai echilibrată.

Dar dacă faci parte din categoria persoanelor care au jucat la ruletă, sigur ai ales deja varianta ta preferată.

Cifrele îți prezic viața

Numerologia este o disciplină fascinantă care se bazează pe credința că numerele nu sunt doar cifre reci, ci au o semnificație profundă în ceea ce privește viața și destinul nostru. Prin interpretarea numerelor legate de data nașterii, numele și alte aspecte ale existenței noastre, numerologia poate oferi indicii prețioase despre personalitatea noastră, abilitățile naturale și potențialul în diverse domenii ale vieții.

Aceste cifre pot dezvălui tendințe, provocări și oportunități. În plus, numerologia poate oferi lumină asupra relațiilor noastre, indicând compatibilități și avertizând asupra posibilelor dificultăți. Cu ajutorul numerologiei, poți obține o perspectivă mai profundă asupra vieții și să iei decizii mai informate, care să-ți ghideze calea spre un viitor mai strălucitor.

Iată câteva exemple. Cifra vieții îți dezvăluie calitățile și defectele, are o influență puternică asupra personalității tale, dar și asupra emoțiilor. Aceasta se calculează tot pe baza datei de naștere.

Citeste si:  Cum se vinde rapid o masina?

După cum ai văzut, cifrele au un impact mai mare asupra vieții precum ai crede la o simplă vedere. Dacă ai impresia că o anumită cifră îți apare în care de câteva ori la rând, acest lucru nu este neapărat o simplă coincidență. Cifrele sunt mai mult decât un simplu mod de a te diferenția de alte persoane sau de a te orienta în viața de zi cu zi. Acestea sunt mesajul universului.