Lenovo Yoga 9i, noul laptop convertibil oferit de Lenovo, in format de 14 inchi

Lenovo si-a dezvaluit noul laptop Lenovo Yoga9i, cu ocazia CES. Un nou laptop ultra portabil echipat cu un ecran de 14 inchi. Lenovo se pare ca profita de salonul de la Las Vegas, la fel ca si concurentii sai de altfel, pentru a-si prezenta noutatile in materie de informatica si electronica. Cel mai nou model oferit de Lenovo este Lenovo Yoga 9i.

Lenovo Yoga 9i, Intel de noua generatie si solutie hybrida

Lenovo propune deci un nou laptop care, conform zvonruilor, este unul din cele mai subtiri laptopuri, cele mai usoara si mai rapide oferite pana in prezent de Lenovo. De altfel, acest nou venit mosteneste certificarea Intel Evo.

De notat este faptul ca noul model Lenovo Yoga9i este echipat cu un procesor Intel de ultima generatie, Intel® Core™ i7-1260P, de a 12-1 generatie. In ceea ce priveste memoria si stocarea, clientul poate alege din mai multe configuratii, care merg pana la 32 GB memorie vie.

In ceea ce priveste ecranul, Lenovo Yoga 9i este dotat cu un ecran tactil OLED 4K, certificat VESA® DisplayHDR™ 500 True Black, cu o dimensiune de 14 inchi. Un ecran care profita, la fel ca intreaga gama Yoga de o clema pivotanta din metal care il face sa se roteasca la 360 de grade. Noile modele dispun de o carcasa din piele neagra, incadrata intr-o rama de aluminiu, special conceputa la calitate superioara, pentru durabilitate crescuta.

Citeste si:  Anul 2020 este anul in care IA devine curent in marketing

Pentru cei care au obiceiul sa organizeze sau sa participe la videoconferinte sau sa urmareasca videoclipuri YouTube, filme sau seriale streaming, Lenovo si-a echipat laptopul cu difuzoare noi, mult mai puternice decat pe gama precedenta.

Lenovo a inceput colaborarea cu NVIDIA

Motivul: pentru a dezvolta functii noi care sporesc atat performanta cat si puterea laptopurilor cu design Max-Q. Una din cele mai noi functii dezvoltate este Advanced Optimus, functie care permite adaptarea grafica prin intermediul schimbului rapid dintre solutia grafica integrata si cea dedicata.

 

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/notebooks/lenovo-yoga-9i-le-nouveau-convertible-de-lenovo-au-format-14-pouces/