Ce sa faci inainte sa tii o dieta

Inainte de a tine o dieta este important sa te pregatesti. Profesionistii din domeniul sanatatii si nutritiei vorbesc despre “reechilibrare alimentara” mai degraba decat de regim.

Cu toate acestea, conceptul ramane evident acelasi. Este vorba, pur si simplu de a manca sanatos, in cantitati rezonabile,pentru a slabi.

Fixeaza-ti un obiectiv rezonabil

Este important sa iti fixezi un obiectiv inainte de a incepe orice dieta. Procedand astfel vei reusi sa eviti efectul Yo-Yo. Faptul de a dori sa slabesti rapid implica in mod inevitabil luarea mai rapida in greutate. O pierdere in greutate care se inscrie in durata va avea mai bune rezultate decat o pierdere in greutate rapida. Motiv pentru care este important sa iti fixezi un obiectiv inainte de a incepe o dieta.

Alege in mod corect alimentele inainte de a incepe dieta

Este una din cele mai importante etape, alegerea alimentelor potrivite, pe care vrei sa le consumi in cadrul unui regim este primordiala. Astfel, vei avea garantia ca iti vei aitnge obiectivul rapid si usor. Trebuie sa stii in egala masura ca, alegand alimente sanatoase si de calitate vei face un gest important si pentru planeta.

Citeste si:  Dieta cu Iaurt

Fa cumparaturi cu stomacul plin

Da, pentru a evita o catastrofa, mergi la cumparaturi dupa ce ai mancat. Foamea ne indeamna cel mai adesea sa consumam grasimi si dulciuri.

Sa nu ai niciodata frigiderul gol in timpul unei diete

Este una din regulile de aur pe care trebuie sa o respecti inainte de a incepe un regim. In general, in timpul unei diete, motivatia ne lipseste. In ciuda faptului ca ne dorim sa slabim, moralul nostru nu este intotdeauna ridicat. Motiv pentru care este important sa nu lasi frigiderul gol. Figidrul este gol? Ai motiv sa comanzi mancare… si iata cum intri intr-o spirala negativa si ucigatoare pentru dieta de care te-ai apucat.

Sursa: https://www.regimerecette.com/conseils-top-minceur/11-choses-a-faire-avant-de-commencer-un-regime/