Naturhouse te ajuta sa obtii silueta ideala

silueta idealaExistă mai mulți factori care contribuie la creșterea în greutate: obiceiurile alimentare necorespunzătoare, stilul de viață sedentar, modificări ale corpului în timpul sarcinii sau menopauzei, etc. Cu toate acestea, rezultatul este întotdeauna același – nemulțumirea cauzată de aspectul fizic. Cu toții ne dorim să avem o siluetă armonioasă, să ne menținem greutatea sub control. Pe lângă nemulțumirile legate de aspectul fizic, excesul de greutate este un factor declanșator pentru numeroase probleme de sănătate.

Nu știi cum să faci față kilogramelor în plus? Apelează cu încredere la specialiștii în nutriție din centrele Naturhouse – te vor ajuta să îți îndeplinești visul de a ajunge la greutatea ideală.

Ce se înțelege prin greutatea în exces?

Cu toate că motivele care cauzează acumularea de kilograme în plus sunt variate, de obicei toate acestea conduc la apariția unor probleme de sănătate, mai devreme sau mai târziu. Excesul de greutate este unul dintre factorii care contribuie la apariția a numeroase probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiunea, ateroscleroza sau diabetul, dar cu ajutorul metodei Naturhouse, vei putea să adopți o alimentație sănătoasă, ce îți va oferi numai beneficii pe termen lung.

Excesul de greutate poate provoca probleme cu articulațiile, tulburări ale somnului, funcționarea deficitară a organelor interne și poate chiar contribui la apariția anumitor forme de cancer. Simți că respiri greu atunci când trebuie să urci niște trepte sau obosești atunci când te apleci? Nu subestima problemele asociate cu greutatea corporală excesivă, pentru că sănătatea este cel mai preț lucru, pentru care suntem, în mare parte, noi înșine responsabili.

Citeste si:  Cum se poarta imprimeul floral iarna?

Cum să scapi în mod eficient de kilogramele în exces?

Singura metodă eficientă de combatere a kilogramelor în pluseste o schimbare permanentă a obiceiurilor alimentare. O alimentație corectă, adaptată nevoilor corpului și stilului tău de viață, te va ajuta să elimini sau să ameliorezi problemele de sănătate asociate cu excesul de greutate. Este foarte important să urmezi o dietă alimentară sub supravegherea unui specialist în nutriție – dietele urmate pe cont propriu, adesea preluate din surse neavizate, pot să nu fie întotdeauna eficiente în cazul tău, ba chiar să dăuneze sănătății.

O consultație nutrițională detaliată, precum și măsurătorile specifice, servicii de care poți beneficia în orice centru Naturhouse, te vor ajuta să identifici cauzele excesului de greutate și să găsești metoda optimă pentru a obține silueta ideală. Mulțumită sprijinului unui specialist în nutrițieNaturhouse, vei avea siguranța cădieta pe care o urmezi îți oferă nutrienții de care ai nevoie, fiind bazată pe o alimentație echilibrată și diversificată. Completarea dietei cu suplimente alimentare adecvate va contribui la îmbunătățirea proceselor care au loc în organism, iar dacă nu ești suficient de motivat, întâlnirile săptămânale cu specialistul în nutriție Naturhousete vor ajuta să te mobilizezi pe tot parcursul programului.

Îndrăznește să încerci!

Din cauza kilogramelor în plus, eviți mersul la piscina, ai probleme când vrei să îți cumperi haine noi și în loc să te întâlnești cu prietenii, preferi să rămâi acasă în weeked. Ți se pare cunoscută această situație? Dacă nu te simți bine în pielea ta, nu ești singur. Din fericire, poți să apelezi la ajutorul unui specialist în nutriție, fără să aștepți ca problemele pe care le ai cu greutatea să se agraveze și mai mult. Nu trebuie decât să te programezi pentru o consultație nutrițională la oricare din cele peste 70 de centre Naturhouse din țară.

Citeste si:  Nu doar blugi. Vezi ce modele de pantaloni pentru bărbați sunt la modă anul acesta

Pe lângă faptul că vei reuși să îți împlinești visul de obține silueta ideală, întreaga ta viață se va schimba. Îți vei recâștiga încrederea și energia. Nu trebuie decât să îndrăznești să faci primul pas!