Accesorii pentru masculinitate si sarm

Daca doriti sa fiti la moda sunt anumite accesorii si piese vestimentare care nu pot sa va lipseasca din garderoba. Nu uitati ca sarmul si masculinitatea unui barbat se ascunde in detalii. Este important sa alegeti fiecare obiect cu atentie si sa le asortati in modul corect. Din lista noastra, puteti afla de ce aveti nevoie pentru a fi mereu la moda si pentru a putea cuceri inima fiecarei doamne si domnisoare.

masculinitate

Accesorii necesare masculinitatii

Ceas – este considerat a fi unul dintre cele mai importante accesorii pentru fiecare barbat. Daca doriti un ceas functional puteti alege si dintre modelele de ceasuri ieftine, deoarece pretul scazut al unui obiect nu inseamna o calitate rea. Ceasul trebuie sa fie potrivit atat tinutei cat si aspectului fizic. Daca aveti o mana mare si o incheietura lata, optati pentru un ceas masiv.

Parfum fructat – barbatii in general adora parfumurile fresh, insa cele cu o baza de fructe amare se potrivesc fiecarui domn. Mirosul placut de fructe simbolizeaza sarmul si au o mireasma proaspata.

Blugi colorati – daca v-ati saturat de blugii traditionali si doriti sa aduceti o mica schimbare in tinuta si in garderoba, va recomandam alegerea blugilor in culori precum kaki, verde, maro, albastru sau bej. Acestea pot fi asortate in cele mai diverse modalitati si sunt ideale la mai multe locuri, precum petreceri, intalniri sau la locul de munca.

Citeste si:  Containere depozitare plastic pentru substantele cu care se stropesc culturile

Camasa mulata pe corp – daca doriti sa va puneti in evidenta abdomenul, puteti opta pentru o camasa care contureaza in cel mai atractiv mod corpul masculin bine definit. Asortat la o pereche de blugi, constituie tinuta ideala la un club, petrecere, iesire in oras sau intalnire.