Aviator 3 – cea mai avansată cască pentru dirt bikeri de la Airoh

image001Descoperirea căștii de protecție potrivite poate reprezenta o misiune grea, având în vedere multitudinea de modele din industrie. Cei care au nevoie de o cască full-face de încredere, au toate șansele să o găsească în lineup-ul dezvoltat de Airoh, un producător de care probabil ați mai auzit, popularitatea brandului pe plan global fiind dată de cele 103 titluri mondiale obținute în aproape 24 de ani de existență pe piață. Magazinul ATVRom Arad pune la dispoziția celor interesați cele mai noi game de căști Airoh concepute pentru stradă sau pentru posesorii de dirtbike-uri care se aventurează fără frică pe trasee off road sau iau parte la întreceri motocross și enduro.

Compania Airoh a luat ființă în 1997 și este renumită pentru performanța modelelor de căști fabricate. Toate colecțiile de căști provenind de la acest brand pot fi considerate o mostră de inovație în domeniu. Fondatorul Antonio Locatelli a afirmat în mai multe rânduri că „Airoh s-a născut din dorința de a proiecta căști de stradă și off road accesibile pentru toți pasionații sportului pe două roți și se bazează pe calitate, siguranță și o tehnologie adusă la standarde moderne”. Combinația de tehnologie înaltă și materiale de calitate pentru fabricarea modelelor de căști Airoh destinate pasionaților de off road sau gândite pentru pilotare urbană asigură nivele maxime de siguranță, protecție și confort la purtare.

Citeste si:  Snowmobilele BRP Lynx aduc atribute tehnice înalte și dotări la cele mai noi standarde

Căștile Airoh de pe segmentul off road au demonstrat performanță de vârf în campionate, pe circuitele enduro și motocross. O astfel de cască este și Airoh Aviator, care a ajuns la a treia generație și a fost continuu îmbunătățită folosind un feedback valoros oferit de rideri profesioniști ca Noel Nilsson, Antonio Cairoli, Jeffrey Herlings sau alți ambasadori ai brandului.

Airoh Aviator 3 a fost realizată pe principiul că nu este dificil să câștigi o dată, ci mai greu este să te menții în frunte. Această cască ridică nivelul de competiție și redefinește standardele în clasa off road. Carcasa este disponibilă în versiunea exclusivă Carbon 3K cu grafica Primal și în varianta HPC Carbon pentru toate celelalte versiuni grafice. Ambele sunt disponibile cu patru mărimi. A fost acordată o atenție maximă pentru realizarea unui design aerodinamic, cu scopul de a oferi stabilitate la pilotarea cu viteze mari. Casca Aviator este gândită și din punct de vedere termodinamic. Aceasta beneficiază de o pleiadă de sisteme concepute pentru siguranță și confort: AMS2 Plus (Airoh Multiaction Safety System Plus), AEFR (Airoh Emergency Fast Release – sistem de eliberare rapidă) și AMLS (Airoh Magnetic Lining System). Structura sa include 8 puncte care servesc pentru o ventilație optimă și previn supraîncălzirea. Această cască este deosebit de confortabilă chiar și în cele mai solicitante condiții de riding. În plus, dispune de inovația AHS (Airoh Hydration System) integrată EPS.

Citeste si:  CFMOTO 650 GT ABS ‘21 – Aventură de tip sport

Modelul Airoh Aviator 3 în variantă cu grafică Primal cântărește în jur de 1290 grame, în timp ce versiunea HPC Carbon cântărește aproximativ 1350 grame. Interiorul căștii este hipoalergenic, detașabil și lavabil.

Specialiștii ATVRom vă pot ajuta să optați pentru echipamentele moto și off road potrivite.