CFMoto UForce 600: un side-by-side utilitar versatil și manevrabil

image001Cel mai nou membru adăugat de producătorul chinez, CFMoto, în lineup-ul său de vehicule 4×4 de teren cu caracter utilitar este modelul UFORCE 600. Acest side-by-side 580 cc se remarcă în lumea competitivă a off road-ului printr-o întreagă colecție de featuri standard, cum ar fi servodirecția EPS (Electronic Power Steering). Cu agilitate și putere dovedite, UForce 600 este gata să ducă la îndeplinire orice sarcină în medii cu teren dificil de accesat, variabil. ATVRom Buzău pune la dispoziția celor interesați modele de ATV-uri și SXS-uri CFMoto la prețuri competitive, alături de o paletă bogată de accesorii (cutii și rack-uri, accesorii iarnă, accesorii de confort, de grădină etc.) și echipamente de protecție pentru rideri provenind de la cele mai renumite branduri în domeniu.

UForce 600 se afirmă prin motorul cu 1 cilindru, pe răcire cu lichid, în 4 timpi, 8 valve, SOHC, EFI care vine cuplat la o cutie automată CVT cu trepte P / R / N / H / L. Caracterul predominant utilitar al vehiculului SxS CFMoto de față este subliniat de capacitatea de încărcare de 410 kg și dotarea cu rack (portbagaj) de capacitate 250 kg.

Side-by-side-ul este disponibil cu trei opțiuni de culoare atrăgătoare: pe albastru, gri și camuflaj (Royal Blue, Velocity Grey, Truetimber Camo). Dispune de un rezervor de 35 litri, are ampatament 1950 mm și o gardă la sol minimă de 270 mm.

Citeste si:  Dupa masini si rachete, Elon Musk da atacul la…bere

Din punct de vedere al șasiului, CFMoto UForce 600 este echipat cu frâne pe discuri hidraulice puternice (frâne pe discuri pe față și spate, 210 mm, etriere cu un piston) și cu suspensie independentă cu braț dublu în A pe față, amortizoare pe ulei. Pachetul standard este completat de modurile de tracțiune selectabile 2WD / 4WD. La toate acestea se adaugă jantele ușoare 12 inch din aluminiu și un set de cauciucuri off road masive.

La nivel de design și aspect, UForce 600 se evidențiază prin vopseaua în stil auto cu strălucire metalică. Peste vopsea a fost pus un strat rezistent la zgariere care contribuie la look-ul modern al vehiculului, chiar și după multe sarcini solicitante și kilometri întregi pe traseele accidentate, prăfuite.

Piloții care doresc să aibă alături ca partener de off road un SXS din categoria midsize nu vor găsi pe piață un model mai potrivit decât CFMoto UForce 600. Acest side-by-side de putere medie nu face compromisuri când vine vorba de a duce la bun sfârșit sarcini de lucru solicitante, cum ar fi să vă ajute cu transportul de unelte, hrană pentru animale sau diverse alte încărcături. Îl puteți utiliza cu brio în cadrul unor aplicații de muncă variate, atât în agricultură, cât și în livadă sau grădină, la fermă sau pe o platformă.

Citeste si:  13.000 de euro pe luna din doua plimbari

Alte caracteristici importante ale lui CFMoto UForce 600 constă în faptul că portbagajul este rabatabil, scaunul pentru pilot permite ajustarea, acoperișul din plastic durabil este gândit să nu lase apa să se scurgă în cabină, iar instrumentarul de bord este ușor de citit datorită ecranului LCD de ultimă oră. Pachetul este completat de scut de protecție, faruri și stopuri cu LED pentru vizibilitate îmbunătățită în toate condițiile și modurile de riding Eco și Sport.

Suma de atribute tehnice înalte, dotările moderne și raportul excelent preț-calitate recomandă modelul UForce 600 tuturor celor care își doresc un partener de încredere pentru muncile zilnice în gospodărie, dar și un vehicul 4×4 distractiv de pilotat în timpul liber.