Fantic Caballero, un partener de încredere pentru oraș și călătorii pe distanțe lungi

image001Fantic Caballero, motocicleta de legendă care a făcut furori pe asfalt și în afara lui, se caracterizează prin o colecție întreagă de optimizări. Modelele din gama Caballero au o personalitate aparte, cu design cu linii elegante și armonioase, oferă ușurință în pilotare și dispun de manevrabilitate exemplară. Așa se explică popularitatea și succesul de care se bucură pe piață. Riderii pot opta între 5 variante cu omologare Euro 5 pentru modelele de 125 cc și 500 cc. Producătorul italian oferă inclusiv multiple opțiuni de customizare pentru ca fiecare pilot să își poată pune stilul în valoare așa cum dorește. Oferta ATVRom Brasov cuprinde gama completă de motociclete Fantic, la prețuri competitive!

Motocicleta Fantic Caballero 125 are în dotare noul motor Minarelli al brandului. Modelele 125 cc în 4 timpi sunt fabricate în Veneția. Acest motor high-tech asigură performanță ridicată față de cel precedent, omologat Euro 4 și cea mai bună performanță la pilotarea cu orice viteză, facilitând accelerație maximă cu fiecare prilej. În plus, acest model beneficiază de eficiență de consum, putere sporită și emisii poluante reduse. De asemenea, ambreiajul modern oferă un plus de siguranță la pilotare.

Lista atuurilor continuă cu echiparea cu un sistem de răcire îmbunătățit și cu un eșapament conform cu directivele Euro 5 ce este prevăzut cu protecție anti încălzire fabricată din fibră de carbon. Upgrade-urile sunt legate și de butonul de lumini (proveniență Domino) poziționat în stânga ghidonului. În dreapta ghidonului veți găsi butonul pentru pornirea electrică și butonul ABS on / off. Șaua nouă oferă confort crescut și este gândită pentru ergonomie. Modelele în variantă Scrambler și Flat Track dispun de plăcuțe de înmatriculare laterale care conferă motocicletei un aspect mai atractiv.

Citeste si:  Scuterul Vespa Elettrica dă tonul revoluției mobilității electrice

Motocicletele Fantic Scrambler și Flat Track sunt disponibile cu două scheme de culoare, pe argintiu – New Silver și pe negru mat – Matt Black. În afară de aceste modele care se bazează pe feedback-ul oferit de utilizatori, lineup-ul mai include și modelele Deluxe. Această versiune a fost înzestrată cu detalii funcționale și estetice, inspirate de la sora de capacitate mai mare, 500 cc. Acest model este aliatul ideal pentru deplasarea de zi cu zi pe străzile orașului, dar și pentru plimbări în afara lui.

CABALLERO 500 reprezintă vârful de lance al gamei Fantic clasa 500 cc, un model adus la standardele Euro 5. Vine, așadar, cu îmbunătățiri, printre care se numără ECU optimizat, evacuare și sistem de răcire – îmbunătățite. Motorizarea 450 cc 1 cilindru, în 4 timpi, pe răcire cu lichid, EFI, a fost gândită să înfrunte orice situație la pilotare. Nu au fost realizate modificări la șasiu, caracterizat prin manevrabilitate, agilitate și ușurința de utilizare. Șaua din spumă aduce opțiuni de culoare diferite, iar structura pentru plăcuță de înmatriculare a fost optimizată pentru a garanta protecție mai mare în fața noroiului și a ploii. Versiunile Scrambler și Flat Track au primit plăcuțe de înmatriculare laterale noi.

image002

Motocicleta Caballero 500 este disponibilă cu cinci variante diferite: Scrambler, Flat Track, Rally, Deluxe și Anniversary. Modelul Scrambler se caracterizează printr-un aspect nou, atractiv. Modelul Flat Track are o schemă de culoare argintie. Motocicleta Rally 500 dispune de cel mai pronunțat caracter off-road și are acum două culori noi: nisip (Matte Sand) și verde (Army Green). Ediția specială 500 Anniversary Edition a fost concepută pentru a marca 100 de ani de existența a lineup-ului Caballlero și este disponibilă pe roșu (Red) și pe albastru deschis (Light Blue).