Avantajele scaderii in greutate cu pastilele de slabit

pastile de slabitPastilele de slabit se afla de mult timp pe piata si nu au fost intotdeauna privite cu acelasi entuziasm cu care sunt privite in ziua de azi. Au existat chiar perioade in care se sustinea ca acestea au efecte secundare periculoase sau ca pot provoca mai multe probleme decat pot rezolva. Cercetarile in domeniu si dezvoltarea brandurilor de pastile de slabit naturiste au schimbat opinia publica treptat, pentru ca in prezent pastilele de slabit sa fie acceptate drept una dintre cele mai la indemana si eficiente metode de slabit.

Multe dintre pastilele disponibile pe piata in momentul actual au in componenta doar substante 100% naturale si fac uz de diverse extracte descoperite de curand sau introduse de curand in domeniul produselor pentru slabit, care sunt acceptate chiar si de nutritionisti drept substante cu proprietati miraculoase.

Spre deosebire de dietele clasice, curele cu pastile de slabit sunt dedicate in mod special femeilor carora le lipseste timpul pentru a gati zilnic asa cum o cer mai multe diete de succes. Aceste pastile de slabit naturiste pot fi consumate oriunde: in pauza la birou, in drumul spre casa, chiar si in timpul lucrului, iar aceasta trasatura este esentiala luand in considerare stilul de viata haotic cu care se confrunta omul modern.

Citeste si:  Notite despre nutritie si suplimente pentru pierderea in greutate

Pastilele functioneaza pe mai multe planuri pentru a ajuta in procesul de scadere in greutate.

1. Controleaza apetitul – pastilele de slabit se folosesc de diverse substante pentru a pacali creierul si a ii da senzatia de satietate fara a manca pana la refuz. Administrarea acestor pastile de slabit are ca efect reducerea simtitoare a portiilor in timpul mesei si implicit, aportul de calorii. Nu trebuie sa se abuze de acest tip de metoda de slabit, de aceea nu se recomanda consumul de pastile de slabit pentru perioade mai lungi de cateva saptamani.

2. Controleaza depunerea de grasimi si ard grasimile existente – pe langa substantele naturale pentru inhibarea apetitului, majoritatea tipurilor de pastile de slabit naturiste contin si extracte de fructe sau plante care stimuleaza arderea grasimilor sau opresc grasimile din a fi asimilate. Fiecare ingredient functioneaza diferit, insa rezultatele sunt aceleasi: pierderea kilogramelor in plus.

3. Dau energie – a treia substanta activa gasita in general in pastilele de slabit este cea cu rol energizant. Stimularea metabolismului necesita energie in plus, iar multe pastile ofera acest efect cu ajutorul ceaiului verde sau al cafeinei. Rezultatul este un surplus de energie care acopera caloriile consumate in minus si poate fi chiar folosit pentru a introduce si un regim de exercitii in programul zilnic al fiecaruia.