Cat dureaza dieta Rina

Rina-90Exact ca si tine, si eu dar si alte persoane am fost curiosi vizavi de timpul in care trebuie sa respectam dieta Rina, special pentru a vedea rezultatele dorite. Inainte de a-l preciza, va trebui sa iti recomand faptul ca, fiecare zi din acest regim este foarte important, deoarece fara ele totul nu s-ar realiza intr-un mod corect si sigur.

Ei bine, aceasta dieta se intinde pe o perioada de 90 de zile, si in ciuda faptului ca este un timp lung, nu mai asculta de altcineva si incepe chiar acum sa o respecti daca iti doresti si tu iti doresti un corp frumos si sanatos. Ca urmare, in randurile de mai jos, iti voi explica de ce este nevoie pentru ca acest timp lung sa fie respectat si de ce dieta se intinde pe o perioada atat de lunga, avand in vedere ca mai exista si altele mult mai scurte si mai rapide.

De ce dieta Rina dureaza 90 de zile?

Motivul principal care sta la baza acestei perioade lungi este tocmai modul prin care organismul poate invata sa functioneze cu o cantitate mai mica de substante nutritive si care nu ii erau esentiale de la bun inceput. In felul acesta, incepand din primele zile, vei modifica drastic cantitatea elementelor nutritive, in asa fe incat, organismul tau va avea alte cerinte, exact pe gusturile tale.

Citeste si:  Dieta de slabit fara gluten

Tot un motiv principal pentru care dieta Rina dureaza 90 de zile, este pentru a nu-ti dauna sanatatii. Exact la fel ca si altele, aceasta nu iti obliga organismul sa dea jos 1, 2 sau chiar 3 kilograme pe saptamana, deoarece acesta din punct de vedere medical este un lucru foarte periculos. Asa ca, ar trebui sa te bucuri ca exista o astfel de dieta care nu iti obliga organismul sa realizeze anumite functii sau procese, sanatatea ta fiind astfel cu mult imbunatatita si protejata.

Iar in final, considerat ca fiind un adevarat aliat, cel mai important motiv pentru ca durata aceasta sa nu fie una deranjanta pentru tine este tocmai faptul ca organismul va invata sa functioneze si sa realizeze functiile necesare dupa alte criterii. Cum am precizat si mai sus, cantitatea de elemente nutritive a fost modificata iar organismul tau are nevoie de o perioada de acomodare.