ASUS ExpertBook B14, un ultrabook subtire si usor

ASUS ExpertBook B14 a fost dezvaluit de catre constructorul asiatic Asus, luna trecuta. Cu acest nou laptop, Asus spera sa seduca toti consumatorii care isi doresc un laptop mic si compact insa puternic.

In timp ce unii sunt de parere ca laptopul urmeaza sa fie inlocuit incetul cu incetul de tableta, smartphone sau de alte dispozitive inteligente, consumatorii au demontat aceasta teorie. De altfel, din cauza crizei sanitare, unele companii au optat pentru telemunca ceea ce nu a facut decat sa creasca vanzarile laptopurilor. Asus, actor major in domeniu, ne propune in aceasta vara un nou model de laptop ultraportabil, ASUS ExpertBook B14.

ASUS ExpertBook B14, tot ce ai nevoie pentru a munci din greu in aceasta perioada

Acest nou venit din gama constructorului asiatic detine numeroase ingrediente pentru a seduce toti consumatorii. Este echipat cu un ecran de 14 inchi si cu o carcasa ultra fina de 19,2 mm grosime. Are o greutate de 1,45kg.

In inima sistemului se afla unul din cele mai noi procesoare, de generatia a-11-a. De notat pentru cei care vor sa reduca costurile achizitionarii, Asus propune in egala masura versiuni cu procesoare Intel®Core™i5 1135G7 si Intel®Core™i3 1115G4.

Memoria se poate alege, intre 4 si 32 GB. Placa video va putea fi aleasa in egala masura din mai multe variante. Utilizatorii vor putea alege intre unul din modelele ASUS ExpertBook B14 echipate cu Intel®UHD pentru versiunile i3 sau Intel®Iris Xe pentru versiunile i5/i7 sau pentru o placa video NVIDIA®GeForce®MX330. In privinta stocarii, Asus propune evident un SSD care merge pana la 1 TB.

Citeste si:  Anul 2020 este anul in care IA devine curent in marketing

In ceea ce priveste ASUS ExpertBook B14, constructorul este mai generos decat de obicei. Astfel, regasim la acest model 1 x Thunderbolt™ 42 x USB 3.2 Gen 2 Type-A1 x port USB 2.01 x HDMI1 x RJ45 LAN1 X cititor de card MicroSD1 x slot Kensington1 x iesire VGA D-Sub1 x combo jack audio.
ASUS ExpertBook B14 are un pret de 799 euro.