Ingrediente 4 portii:
-4 ardei grasi mari
-200 gr carne tocata(vita sau pui)
-200 gr ciuperci
-1 ceapa mijlocie
-4 rosii potrivite
-1 lingura ulei
-patrujel verde
-sare
-piper
1.Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.Ciupercile se curata ,se spala si se taie felii fine.
2.Se pune uleiul intr-o tigaie si se inabuse ceapa si ciupercile pana se absoarbe tot lichidul.
3.Se adauga carnea tocata si se mai tine pe foc mic 5-8 min.Se presara sarea,piperul si verdeata tocata.
4.Ardeii se spala,se taie capacul si se curata de seminte.Se umplu ardeii cu amestecul de carne si ciuperci ,apoi se aseaza intr-un vas termorezistent.
5.Rosiile se decojesc si se taie felii rotunde care se aseaza peste ardei.
6.Se toarna 250 ml apa peste ardei si se pun la cuptorul incins,30-35 min sa mai scada sosul.
Sugestie:se servesc cu o lingura iaurt dietetic.In loc de ardei se pot folosi rosii sau dovlecei.
144 calorii pe portie