Otetul de Mere

Otetul de MereOtetul de mere, produsul miraculous? Despre otetul de mere circula multe zvonuri, care mai de care mai extraordinare si, poate, greu de crezut. Nenumarate tipuri de diete cu otet de mere se gasesc pe internet, diete care promit o rapida scadere in greutate, avand la baza consumul zilnic de otet de mere, cu precadere diluat intr-un pahar cu apa, si combinat cu o lingurita de miere de albine.

Desi nu exista experimente stiintifice riguroase care sa ateste acest tip de rezultate spectaculoase, multi oameni au adoptat consumul de otet de mere ca modalitate de a da jos kilogramele in plus, insa nu ca o cura de slabire rapida, ci ca o dieta care duce la pierderea in greutate inr-un ritm destul de lent, care insa este mult mai sanatoasa pentru organism.

Avand in vedere ca o reducere drastica a surplusului de kilograme este cautata de mai toata lumea, au aparut mii de versiuni de cure de slabire cu diferite retete magice: se bea un amestec de otet de mere si apa pe stomacul gol, se ia cate o lingurita de otet de mere inainte de fiecare masa, si altele de acest tip. Marturiile multora par sa sustina eficacitatea acestor diete, insa, fie ca determina o pierdere rapida in greutate, fie ca nu, otetul de mere ne poate ajuta in reglarea metabolismului, determinand ‘subtierea’ persoanelor supraponderale si ajutandu-le pe cele subponderale sa ia in greutate.

Citeste si:  Cum putem accelera procesul de slabire

Sfatul ar fi sa tintiti mai sus de simpla pierdere a kilogramelor in plus, spre o schimbare in bine de lunga durata, cum ar fi rezolvarea problemelor generate de dereglarile de metabolism. In acest sens, daca nu doriti sa urmati o cura de slabire punctuala bazata pe otet de mere, consumati in mod regulat otet de mere la salate, pentru peste si conservele din peste si in general in orice fel, inserat in alimentatia dumneavoastra obisnuita.