Dieta cu proteine? Pro sau Contra?

dieta-cu-proteine-pro-sau-contra_size1In general dietele pe baza de proteine sunt indicate pentru a slabi, ele provin din alimente care prezinta valori nutritionale complexe precum: potasiu, sodiu, magneziu si fibre. Cand incepi o dieta de slabit, e bine sa renunti la alimentele care priveaza organismul de vitaminele si mineralele de care ai nevoie.

Dietele pe baza de proteine te ajuta sa inlocuiesti cu succes jumatatea din cantitatea de carbohidrati pe care o consumi in mod normal, astfel, proteinele fie ca sunt din surse animale: carne, oua, lactate sau din origine vegetala, soia, sunt extrem de bune.

In general, la adoptarea uneoi noi diete, organismul va avea de suferit cateva schimbari, se va schimba metabolismul, iar substantele nutritive vor fi absorbite altfel de organism. Va disparea senzatia de foame, iar cantitatea de carbohidrati vor scadea mai mult, asltfel, pentru a capata energie, organismul va arde grasimile acumulate in corp.

Ce alimente sa consumi intr-o dieta proteica? Aliemnte variate, fie de origine animala sau vegetala: soia, carne, oua, lactate, preparate.

Beneficiile dietelor proteice? In primul rand intareste sistemul muscular, celelalte diete niciodata nu maresc tesutul musculare, astfel, arderea caloriilor nu are loc in cazul celorlaltor diete.

Intr-o dieta proteica se recomanda un consum ridicat de apa.

Salvează