Cum sa iti faci prieteni noi

Poate fi intimidant sa iti faci prieteni noi dar merita cu siguranta. Pana la urma, prietenii reprezinta o mare parte din viata noastra. Cu ei putem merge impreuna in viata, sa impartim momentele bune si rele si sa le fim alaturi. Fara prieteni viata nu ar fi la fel, nu am fi cine suntem.
Daca esti in cautarea noilor prieteni atunci trebuie sa stii ce fel de prieteni iti cauti, sa fii atent. In general sunt trei tipuri de prieteni. Cunostinta, ei sunt prieteni cu care te intalnesti in scoala sau la locul de munca. Va salutati dimineata, cand va intalniti si dupa masa, cand plecati acasa.
Prietenii obisnuiti sunt prietenii cu care poti iesi in oras, va puteti distra si puteti discuta despre lucruri obisnuite.
Prietenii adevarati, persoanele cu care poti vorbi oricand, despre orice. Poate nu va intalniti zilnic, dar asta nu strica relatia puternica dintre voi.
Majoritatea oamenilor cauta prieteni obisnuiti, daca ti se pare greu sa iti faci prieteni, noi te putem ajuta cu urmatoarele idei.
Intelege ca frica este doar in capul tau. Multi dintre noi cred ca intalnirea cu o persoana noua este infricosatoare. Se ingrijoreaza cu privire la prima impresie, de cum sa continue conversatia si de parerea persoanei intalnite. Dar 99% din persoane gandesc la fel in timp ce tu te ingrijorezi , ca oare ce gandeste persoana cealalta, in acelasi timp si el se gandeste la fel.
Daca nu esti prea sociabil, prima data incearca doar sa vorbesti mai mult cu colegii, gaseste-ti prieteni din cunostinte. Iar daca ai un prieten, incearca sa iesiti impreuna cu prietenii lui, asa o sa ai sansa sa iti gasesti prieteni noi.
Nu iti fie frica sa faci primul pas. Cineva trebuie sa inceapa conversatia, daca persoana cealalta este la fel de speriata ca tine, probabil nu o sa faca primul pas. Fii tu care incearca sa se imprieteneasca, pune-i intrebari ca sa il cunosti mai bine.
Fii tu insuti, nu trebuie sa iti schimbi personalitatea doar pentru alte persoane. Gaseste prieteni care te plac pentru persoana ta, si nu trebuie sa te prefaci cand te intalnesti cu ei.