Iata care sunt cele mai dezamagitoare filme dintotdeauna

Iata care sunt cele mai dezamagitoare filme dintotdeaunaIti plac filmele? Obisnuiesti sa te uiti la un film ori de cate ori ai putin timp liber? Atunci articolul asta este perfect pentru tine. Daca vrei sa ai parte doar de cele mai bune si cele mai interesante filme atunci trebuie sa citeste cele ce urmeaza.

   Acestea sunt filmele cele mai dezamagitoare din toate timpurile

The Hobbit : An Unexpected Journey (2008)

Filmul “The Hobbit : An Unexpected Journey” urmareste poveste si calatoria de care are parte Bilbo pentru a putea pune mana din nou pe regatul Erebor. Acest film a fost de-a dreptul impresionant si intens dar pe atat de aspru a fost si criticat.

Principala critica adusa acestui film a fost cea de cresterea numarului de cadre pe secunda, mai exact 48 de cadre pe secunda.

The Village ( 2004)

Filmul “ The Village” scoate la iveala lucrurile total neobisnuite care au loc intr-un sat la finalul secolului XIX. La prima vedere acest sat pare destul de linistit dar in spatele acestuia au loc situatii total neobisnuite. Cetatenii vor intra in contact cu niste creaturi pe care nu le-au mai vazut pana in acel moment. Criticii nu au apreciat suspansul filmului absolut deloc. Pe langa asta, criticii nu au fost multumiti nici de interpretarea actorilor Joaquin Pheonix si Adrien Brody.

Citeste si:  Cum alegi compania de transport persoane in Europa?

Green Lantern ( 2011)

Green Lantern a avut un buget de 200 de milioane de dolari. Pe masura ce filmarile inaintau s-au mai adaugat si efectele speciale dar si o campanie de marketing pentru promovarea acestui film iar costul final a depasit 300 de milioane de dolari. Bineinteles ca rezultatul a fost sub asteptarile tuturor iar fanii actorului Ryan Reynolds a fost complet dezamagiti.

The Lone Ranger ( 2013)

Acest film este o dovada clara ca nu toate peliculele in care apare Johnny Depp sunt de succes. Actorul in interpreteaza pe Tonto, un razboinic American care povesteste despre cum s-a transformat John Reid adica Lone Ranger intr-o legenda a dreptatii.  Bineinteles ca acest film a fost un esec total si nici macar interpretarea lui Johnny Depp nu l-a putut salva.

Around the World in 80 Days ( 2004)

Aparitia lui Jackie Chan in acest film a garantat bugetul de 140 de milioane de doalari. Desi a fost un film realizat dupa romanul lui Jules Verne trebuie sa recunoastem ca nu s-a ridicat la nivelul acestuia.  Filmul nu a reusit sa obtina nici macar jumatate din costul de productie.

Pentru mai multe detalii acceseaza acest site.