Cum alegi compania de transport persoane in Europa?

transport in Europa

Acum ca perioada concediilor s-a terminat, sunt sigur ca multi romani cauta o companie de transport cat mai buna pentru a calatori inapoi in tara unde muncesc. Cu atat mai mult, ei cauta o companie care sa asigure transportul rapid, ieftin si cat mai confortabil in orice tara europeana.

Una dintre aceste companii este TICTrans, care ofera extrem de multe beneficii si avantaje unei calatorii oriunde in Europa. Pe langa faptul ca detin o flota impresionanta de autocare si microbuzuri de cel mai nou tip, acestia asigura o masa calda si opriri regulate, pentru a admira cele mai frumoase peisaje de pe ruta catre tara de destinatie. Cu TICTrans te vei simti mai mult ca intr-o excursie decat ca intr-un drum anevoios inapoi la munca.

TICTrans este printre singurele companii de transport din Romania care se bazeaza pe confortul si satisfactia clientului inainte de toate. Din acest motiv, peste 1000 de personae in fiecare luna aleg aceasta firma de transport pentru a calatori in Anglia, Germania, Franta, Belgia si Olanda. Mai mult decat atat, acestia ofera si servicii de transport colete si transport auto foarte accesibile ca si pret.

Cum alegi cu ce comanie sa calatoresti?

Sunt o multime de agentii care realizeaza curse frecvente in tara si in afara tarii. Serviciul de transport persoane international este deja o banalitate pe piata. Insa din marea de optiuni nu trebuie sa te opresti chiar la prima. Cerceteaza si informeaza-te! Ar fi bine sa cerem detalii de la agentia aleasa, mai cu seama cu privire la documentatia care sa ateste faptul ca sunt in legalitate – exista, potrivit legii, o serie de acte necesare pentru ca un operator sa poata desfasura aceasta activitate.

Citeste si:  Cum poti elimina umiditatea intr-un spatiu inchis?

In afara de acest aspect, verifica ceea ce tine de confort. Pentru ca ai ceva ore de mers, timpul petrecut stand trebuie sa fie placut. Mai ales la standardele europene cu tot timpul tindem sa ne comparam, ne dorim cu siguranta sa avem parte cel putin de aer conditionat, de un scaun moale si de un autocar curat.

TICTrans este compania care corespunde tututor standardelor de mai sus si isi desfasoara activitatea pe rutele international de mai bine de 5 ani. Un ultim lucru extrem de important de adaugat, este acela ca TICTrans isi trateaza mereu clientii cu seriozitate si corectitudine. Pot spune, din proprie experienta ca aceasta companie este printre singurele pe care le-am incercat si am ramas placut surprins de felul in care operatorii, dar si soferii se comporta cu clientii lor.

Acesta este probabil impulsul de care aveam nevoie pentru a alege TICTrans ca si mijloc de transport de fiecare data cand calatoresc in afara tarii. Avand curse regulate si extrem de avantajoase privind raportul pret-calitate, m-au facut sa raman un client fidel acestei companii de transport personane si revin la ei mereu cu zambetul pe buze.

 

Salvează