Beneficiile aduse de aparatele fitness

Beneficiile aduse de aparatele fitnessAntrenamentele realizate de apartele fitness sunt ideale in pierderea in greutate. Cu ajutorul antrenamentelor iti poti mari eficient ritmul cardiac si vei avea parte de aspectul mult dorit.

Pe langa toate astea folosirea aparatelor de fitness te ajuta la ameliorarea starilor depresive si au un efect tonic atat din punct de vedere psihic cat si fizic.

   Iata care sunt aparatele de fitness pe care trebuie sa le ai

Benzile de alergat

Acestea iti vor permite sa alergi pe diverse trepte de intensitate. Daca vei alega pe termen lung vei avea posibilitatea de a arde mai multe calorii in comparatie cu orice alte aparate. Inclinatia benzii poate fi modificata iar treptele de viteza te ajuta sa arzi mai multe calorii decat te-ai astepta. In plus in aceasta perioada benzile de alergat sunt la reduceri. Vezi aici mai multe informatii cu privire la preturile acestora si de unde le poti achizitiona.

Stteper

Stepperele sunt aparate fitness care stimuleaza miscarea de urcare pe scari combinat cu pedalatul pe o bicicleta. Sunt ideale pentru conturarea muschilor picioarelor si a feselor dar si pentru imbunatatirea tonusului.

Exercitiile pe acest aparat sunt ideale mai ales daca este dotat cu un maner cu banda elastica. In acest mod iti vei putea lucra atat bratele cat si umerii. Nu este un aparat recomandat persoanelor care au dureri de spate.

Citeste si:  Cum poti elimina umiditatea intr-un spatiu inchis?

Bicicletele fitness

Sunt o modalitate perfecta de a-ti lucra muschii din partea inferioara a corpului. Sunt destul de populare printre amatorii de fitness si sport si iti permit sa iti masori pulsul dar si caloriile arse. In plus mai poti vedea si distanta parcursa in timp ce pedalezi.

Bicicletele eliptice

Sunt recomandate pentru exercitiile de tip cardio. Aceasta este practic o combinatie intre un stepper si o banda de alergat realizata atat pentru partea inferioara a corpului cat si pentru cea superioara.