4 ceaiuri pentru o silueta de invidiat

ând te hotãrãºti sã þii o curã de slãbire e bine sã ºtii câteva trucuri pentru a scãpa de kilogramele în plus mult mai uºor. Combinaþi dieta cu miºcare ºi cu ceaiuri care te vor ajuta. Iatã 4 ceaiuri care, împreunã cu dieta corectã, te vor ajuta sã slãbeºti mai uºor.  Ceaiul verde  De departe cel mai cunoscut ceai folosit în curele de slãbire este ceaiul verde. Plin de antioxidanþi, ceaiul verde te ajutã sã arzi caloriile consumate pe parcursul zilei. Bea minim 3 cãni de ceai verde cu jumãtate de orã înainte de mesele principale ºi vei pierde cu minim 1-2 kilograme în plus faþã de dieta obiºnuitã. Mai mult, pe lângã faptul cã te ajutã la slãbit, ceaiul verde te ajutã la întãrirea imunitãþii, scade nivelul colesterolului ºi previne apariþia cancerului cu 60%.  Ceaiul de soc  Ceaiul de soc este ideal în curele de slãbire pentru cã are efect diuretic ºi sudorific. Drept urmare te ajutã sã elimini apa din organism mult mai repede. Mai mult, te ajutã sã inhibi senzaþia de foame, sã elimini aspectul de coajã de portocalã ºi are un uºor efect laxativ. Ai grijã cã fructele de soc sunt toxice dacã sunt consumate în cantitãþi mari. Trebuie sã bei maxim 3-4 cãni pe zi ºi sã faci pauzã de o sãptãmânã dupã douã sãptãmâni de curã.  Ceaiul de pãpãdie  Ceaiul de pãpãdie are mai multe proprietãþi: te ajutã în lupta cu bolile de ficat, este un bun colagog ºi coleretic, te ajutã în tratarea unor boli de piele ºi în combaterea kilogramelor în plus. Acesta este un puternic detoxifiant ºi ajutã la eliminarea toxinelor din corp. Este bogat în vitamine precum vitamina A, B, C, D ºi opreºte retenþia apei în organism. Se consumã câte 2 cãni pe zi înainte sau dupã masa de dimineaþã ºi de prânz.  Ceaiul de urzicã  Ceaiul de urzica te ajutã sã lupþi cu kilogramele întrun timp relativ scurt. Poþi pierde pânã la 4 kilograme pe lunã dacã combini acest ceai cu o dietã echilibratã ºi miºcare. Urzica te ajutã în scãderea în greutate, în eliminarea toxinelor din organism dar ºi în combaterea anemiei, asteniei ºi a stabilizãrii glicemiei din sânge. Ceaiul de urzicã are un efect puþin laxativ. Din acest motiv e bine sã nu þii cure mai lungi de o lunã ºi jumãtate. Poþi bea pânã la un litru de ceai pe zi, înainte ºi dupã masã.  Profitã acum de ceea ce îþi oferã natura ºi slãbeºte cât mai sãnãtos. Nu aºtepta sã slãbeºti doar cu ceaiuri pentru cã nu vei reusi. Acestea au efect doar când sunt combinate cu o dietã de slãbit ºi miºcare în fiecare zi.Când te hotãrãºti sã þii o curã de slãbire e bine sã ºtii câteva trucuri pentru a scãpa de kilogramele în plus mult mai uºor. Combinaþi dieta cu miºcare ºi cu ceaiuri care te vor ajuta. Iatã 4 ceaiuri care, împreunã cu dieta corectã, te vor ajuta sã slãbeºti mai uºor.

  1. Ceaiul verde

De departe cel mai cunoscut ceai folosit în curele de slãbire este ceaiul verde. Plin de antioxidanþi, ceaiul verde te ajutã sã arzi caloriile consumate pe parcursul zilei. Bea minim 3 cãni de ceai verde cu jumãtate de orã înainte de mesele principale ºi vei pierde cu minim 1-2 kilograme în plus faþã de dieta obiºnuitã. Mai mult, pe lângã faptul cã te ajutã la slãbit, ceaiul verde te ajutã la întãrirea imunitãþii, scade nivelul colesterolului ºi previne apariþia cancerului cu 60%.

2. Ceaiul de soc

Ceaiul de soc este ideal în curele de slãbire pentru cã are efect diuretic ºi sudorific. Drept urmare te ajutã sã elimini apa din organism mult mai repede. Mai mult, te ajutã sã inhibi senzaþia de foame, sã elimini aspectul de coajã de portocalã ºi are un uºor efect laxativ. Ai grijã cã fructele de soc sunt toxice dacã sunt consumate în cantitãþi mari. Trebuie sã bei maxim 3-4 cãni pe zi ºi sã faci pauzã de o sãptãmânã dupã douã sãptãmâni de curã.

Citeste si:  Ideea care sta la baza conceptului de slabit

3. Ceaiul de pãpãdie

Ceaiul de pãpãdie are mai multe proprietãþi: te ajutã în lupta cu bolile de ficat, este un bun colagog ºi coleretic, te ajutã în tratarea unor boli de piele ºi în combaterea kilogramelor în plus. Acesta este un puternic detoxifiant ºi ajutã la eliminarea toxinelor din corp. Este bogat în vitamine precum vitamina A, B, C, D ºi opreºte retenþia apei în organism. Se consumã câte 2 cãni pe zi înainte sau dupã masa de dimineaþã ºi de prânz.

4. Ceaiul de urzicã

Ceaiul de urzica te ajutã sã lupþi cu kilogramele întrun timp relativ scurt. Poþi pierde pânã la 4 kilograme pe lunã dacã combini acest ceai cu o dietã echilibratã ºi miºcare. Urzica te ajutã în scãderea în greutate, în eliminarea toxinelor din organism dar ºi în combaterea anemiei, asteniei ºi a stabilizãrii glicemiei din sânge. Ceaiul de urzicã are un efect puþin laxativ. Din acest motiv e bine sã nu þii cure mai lungi de o lunã ºi jumãtate. Poþi bea pânã la un litru de ceai pe zi, înainte ºi dupã masã.

Profitã acum de ceea ce îþi oferã natura ºi slãbeºte cât mai sãnãtos. Nu aºtepta sã slãbeºti doar cu ceaiuri pentru cã nu vei reusi. Acestea au efect doar când sunt combinate cu o dietã de slãbit ºi miºcare în fiecare zi.