Totul despre termopanele Veka

Cand vine vorba de termopane, multi dintre romani prefera sa alega un pret scazut in defavoarea unor sisteme de calitate superioare, functionale si, nu in ultimul rand, care sa reziste in timp. Costurile cumpararii si instalarii unui termopan pot fi ridicate, insa este de necontestat fatul ca acestea se amortizeaza in timp, datorita proprietatilor antifonice si termoizolatoare.

Termopanele Veka sunt pe aceasta piata una dintre cele mai recunoscute marci, ca fiind rezistente si la un pret relativ bun. Veka este un trust de companii cu filiale deschise in peste 50 de tari. Pe langa toate aceastea, Veka este pe locul I in lume ca producator de produse termopan si nu numai. Cand vine vorba de alegerea unui produs cu adevarat bun, Veka ar trebui sa se inscrie printre primele dumneavoastra optiuni.

Pe site-ul termopanelor Veka puteti vedea informatii in detaliu despre produsele comercializare de catre aceasta companie, insa in articolul ce urmeaza urmareste sa le sintetizeze in asa fel incat sa intelegeti cate ceva despre oferta de produse si caracteristicile acestora.

In primul rand, precum toti producatorii de produse termopan, Veka ofera sisteme de ferestre, sisteme de usi si solutii speciale, cum ar fi diverse sisteme de ventilatie, rulouri, obloane sau usi armonice.

Citeste si:  Diferențe între narghileaua tradițională și narghileaua modernă

Sistemele de ferestre exista in mai multe variante: Alphaline 90, Softline 82, Swingline, Softline 40 AD, Ekosol 70 si Effectline. Alphaline, linia principala de productie, dupa cum ii spune si numele, are profilul adanc de 90 de milimetri si un design simplu, clasic. Muchiile acestor produse sunt rotunjite. Ekosol are o adancime a profilui de 70 de milimetri, trei camere interioare si muchiile de asemenea rotunjite.

Sistemul Swingline se deosebeste de celelalte prin faptul ca va permite instalarea ferestrelor cu deschidere interioara sau chiar culisante in plan paralel.

Sistemul Softline 82 este un sistem cu un profil adanc de 88 de milimetri, cu trei garniture de etansare, cu 7 camere de izolare in toc si 6 camere de izolare in cervcevea. De asemenea, acest sistem Softline 82 prezinta un design cu muchii usor rotunjite si poate fi realizat atat in imitatie de lemn, cat si in folieri metalice termorefractare.

Sistemele de usi sunt de asemenea impartite in sisteme Alphaline 90, Softline 82, Swingline, Softline 40 AD si Ekosol 70.

Pe toata linia de productie, Veka isi propune sa realizeze produsele in cele mai bune conditii si cu maxim profesionalism. Din moment ce respecta cu succes toate rigorile europene, sisteme Veka sunt gradate cu clasa A, cel mai inalt grad oferit produselor termopan.

Citeste si:  Cartile te fac mai amabil, mai sociabil si mai empatic

Salvează