Cum ne influenteaza planeta Saturn cand tranziteaza casele astrologice

Fifth-houseConform astrologilor, planeta Saturn are o influenta puternica asupra caracterului uman. Tranzitarea planetei Saturn in casele astrologice supune la test anumite aspecte din viata oamenilor, aduce tensiuni si dificultate de gestionare.

Tranzitarea caselor astrologice de catre planeta Saturn

Astrologii recomanda ca oamenii sa acorde atentie lucrurilor care li se intampla in jur, sa fie obiectivi fata de evenimentele care au loc si sa isi asume responsabilitatile in totalitate atunci cand este cazul. In acest fel, tranzitul planetei Saturn va fi perceput mult mai usor si mai mult, va fi de ajutor.

Saturn in casa 1

Specialistii sunt de parere ca acesta este un moment oportun pentru reinceperea unor activitati de mult initiate, dar nefinalizate. Odata amanate din nou si din nou acele actiuni, risca sa devina un pericol in viitor. De asemenea, este perioada potrivita pentru setarea unor obiective si pentru o retrospectiva asupra a ceea ce s-a intamplat benefic sau nu in trecut.

Se recomanda atentia sporita asupra propriei persoane si mai putin a actiunilor care presupun foarte multa expunere. In caz contrar, intervine confruntarea cu stari negative, precum epuizarea.

Saturn in casa 2

In aceste momente pot interveni pierderi atat la nivel material, cat si sufletesc sau psihologic. Secretul este ca valorile materiale sa fie dobandite conform propriilor valori sufletesti, fara a deveni absorbiti de aspectul banilor si a castigului de cat mai multe bunuri. Sunt recomandate economiile de natura financiara.

Citeste si:  Buna Vestire 2018 - Acatistul Maicii Domnului

Saturn in casa 3

Acum iau sfarsit dificultatile de gestionare ale problemelor cu sine si incep cele de percepere a celorlalte persoane si a evenimentelor din jur. Sunt intampinate greutati privind atitudinea, intelegerea mentalitatii altor persoane, modalitatea de exprimare a acestora sau felul in care sunt ascultati cei din jur – sintetizand, comunicarea este ineficienta.

Saturn in casa 4

Este momentul in care ascultarea propriilor dorinte este pusa la incercare, la fel si acceptarea de sine. Sfatul specialistilor este de a percepe fiecare nereusita drept o provocare spre a fi mai bun. De asemenea, ei considera ca este benefica o retrospectiva asupra propriilor alegeri care implica emotii, a vocii interioare si asupra a ceea ce isi doresc cu adevarat.

Saturn in casa 5

Conform OnlineKartenlegen.org, este momentul potrivit de a incepe gestionarea relatiilor cu ceilalti. De asemenea, de a pune in balanta propriile valori de natura emotionala. Este momentul prielnic pentru a acorda atentie hobby-urilor. Este posibil ca majoritatea sa revina cu picioarele pe pamant si sa observe aspecte pe care obisnuia sa nu le ia in considerare.

Saturn in casa 6

Trecerea prin casa 6 are influente in ceea ce priveste domeniul profesional in care activeaza o persoana. Este posibil ca aceasta sa se confrunte cu anumite neplaceri, sa ii fie impuse limite, conditii sau responsabilitati. Este nevoie sa se incarce cu multa rabdare si sa nu ia decizii pripite.

Citeste si:  Hormonul de crestere - detalii despre somatotropina

Saturn in casa 7

Odata cu parcurgerea a 180o de la ascendent, tranzitarea se afla intr-un punct de maxima intensitate. Este vorba despre un prag, moment isi fac aparitia nemultumiri in relatiile interumane, care trebuie depasite.

Saturn in casa 8

Aceasta tranzitare aduce cu sine lectii importante de viata si evenimente marcabile pentru care este nevoie de decizii.

Saturn in casa 9

Acum este momentul oportun pentru studiu si pentru luarea unor decizii privind viitorul profesional. De asemenea, este o perioada potrivita pentru experiente noi si pentru calatorii.

Saturn in casa 10

Din punct de vedere profesional, incep sa se vada rezultatele satisfacatoare. In familie, este nevoie de luarea unor hotarari care sa duca la echilibru, avand in vedere faptul ca pot aparea conflicte si lipsa de interes din partea membrilor.

Saturn in casa 11

Pe de o parte, oamenii se bucura de succes la locul de munca, roadele fiind vizibile. Pe de alta parte, relatiile interumane pot avea de suferit – apar despartiri in cuplu si in cercuri de prieteni.

Saturn in casa 12

Cei care duc o viata condusa de obiceiuri nesanatoase se vor confrunta acum cu consecintele. Sanatatea este pusa la incercare, insa cu grija si sustinere din partea specialistilor, se va gasi o rezolvare.