Ce trebuie sa faci pentru a te binedispune inainte de a merge la munca?

Pentru ca … luni dimineata si pentru ca este foarte greu, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva trucuri pentru ca saptamana sa inceapa mai usor pentru tine, la fel ca si toate celelalte zile in care vei merge la munca.

Decat sa stai 10 minute in baie si sa iti plangi de mila sau sa mai lenevesti putin in pat, mai bine alege cateva activitati mai relaxante sau mai intelectuale care te vor ajuta sa incepi ziua mai usor.

Asculta un podcast. Lumea digitala este plina de emisiuni si alte minunatii pe care le poti admira sau readmira inainte de micul dejun. poti face din asta cel mai frumos ritual matinal.

Citeste. Da, nimic original in a rasfoi cateva pagini din romaul tau preferat sau dintr-o revista inainte de a te pregati de munca. Dar important este ca acest lucru functioneaza. Deci ar trebui sa te instalezi confortabil la tine pe canapea si fa-ti timp sa citesti cateva capitole, un articol sau doua sau sa privesti cateva imagini relaxante.

Spune Buna ziua soarelui in pijama sau trening. Sau poti sa faci yoga, cum ar spune oamenii normali. Si daca soarele nu iti permite sa iesi atat de devreme din casa poti instala un covor in living sau dormitor si incerca sa cauti un video sau tutorial online.

Citeste si:  Certificare ISO 22000 pentru linistea consumatorilor

Profita de asta pentru a medita, pentru a alunga gandurile negative si pentru a te mentine in forma, de ce nu.

Lasa Spotify sa creeze o ambianta minunata. Sau orice alta aplicatie de muzica in streaming. Alege o lista cu melodii mai lente sau unele mai ritmate sau poti improviza cu cei dragi un karaoke la tine acasa.

Uita-te la un episod dintr-un serial care te face sa razi. Cel mai important este sa iti faca placere si sa te faca sa te relaxezi. Nimeni nu te va judeca, ca doar esti in cuibusorul tau super confortabil.