De ce sa iti schimbi masina. 4 motive

Ai o masina de cativa ani buni deja, insa eziti sa o schimbi din diferite motive. Cand ar trebui sa indraznesti sa faci pasul cel mare si care sunt motivele pentru care ar trebui sa iti schimbi masina iti spunem chiar acum.

Prea multi kilometri. Exista intotdeauna un moment ideal in care sa iti schimbi masina iar acesta se defineste in general in functie de numarul de kilometri afisati de computerul masinii. Cand masina ta afiseaza intre 70 000 – 80 000 de kilometri, de preferat ar fi sa o schimbi. Insa nu toata lumea isi permite sa faca acest lucru atat de des din pacate. Insa prea multi kilometri inseamna vizite dese la mecanic. Pe masura ce o masina « imbatraneste », costurile reparatiilor sunt mai ridicate. O masina mai veche de 5-10 ani poate necesita mai multe schimbari: ambreiaj, filtre, distributie, ulei si multe altele. In plus, asteptand prea mult timp, iti va fi mult mai greu sa o revinzi iar pretul pe care il primesti sa fie mult prea mic.

Nevoile tale se schimba. Odata cu trecerea anilor se schimba si stilul tau de viata, nevoile tale. Familia se mareste ceea ce inseamna ca ai nevoie de o masina mai spatioasa. In timpul unei vacante, o masina spatioasa este necesara pentru depozitarea tuturor bagajelor. Numeroase sunt motivele care te determina sa investesti intr-un model mai nou, adaptat nevoilor si cerintelor tale.

Citeste si:  Factura online sau tipizata?

Consuma prea mult. Masina ta veche consuma prea mult, ti-ai dori sa faci economie la carburant. Sau ai dori sa treci de la o masina pe benzina la una cu motor diesel.

Ai nevoie de o schimbare. Vrei sa iti schimbi masina pentru ca simti nevoia pur si simplu sa faci acest lucru, ai impresia ca masina ta este demodata. Vrei sa profiti de noile tehnologii, de motoare mai economice si mai ecologice, de confort, de siguranta si conectivitatea oferite de o masina mai noua.

Salvează