Nu cumparati gama Galaxy S20 Samsung chiar acum

Noua Galaxy S20, Galaxy S20 + si Galaxy S20 Ultra ale Samsung sunt foarte multe. Dar stim deja ca oamenii destepti spun ca nu ar trebui sa va grabiti si sa cumparati unul. Si acesta este motivul:

Aparat foto
Gama Galaxy 20 are cele mai mari upgrade-uri ale camerelor Samsung din ultimii ani, dar sunt incarcate cu probleme numeroase. Cerand pareri mai multor specialisti in domeniu, recenzia a descris Galaxy S20 Ultra ca avand „o camera de noua generatie cu probleme de prima generatie”. Acestea includ problemele de focalizare si inmuierea excesiva a caracteristicilor faciale. Samsung a promis deja remedieri, dar nu va asteptati la o cura miracol intr-o singura actualizare. Acest lucru pare a fi ceva care va dura timp (si este posibil ca unele elemente sa nu se rezolve), astfel incat nu este nevoie sa va grabiti acum.

Performanta
Actualizare 02/28: intr-o actualizare semnificativa (care afecteaza si iPhone-urile 2020), Samsung si-a anuntat modulele de smartphone LPDDR5 pentru urmatoarea generatie, care sustine ca sunt cu 30% mai rapide si cu pana la 20% mai eficiente decat memoria generatiei anterioare. Prin proiectare, aceste module vin in cantitati de 16 GB si nu sunt utilizate in linia de telefonie Galaxy S20 de la Samsung, in ciuda faptului ca Samsung le promoveaza ca fiind „5G imbunatatite” (pe care le are fiecare Galaxy S20). Inutil sa spun, potentialii cumparatori de Galaxy S20 vor avea tot dreptul sa se simta agresati de Samsung, anuntand urmatoarea tehnologie de gen, la doar cateva saptamani dupa ce lansarea sa Galaxy S20 va fi pusa la vanzare (mai multe despre acest aspect mai jos). In plus, odata cu lansarea productiei in masa pentru lansarile iPhone 12 si Galaxy Note 20, devine din ce in ce mai clar faptul ca programul de lansare precoce al Galaxy S al Samsung are ca rezultat compromisuri pe care utilizatorii nu le vor experimenta mai tarziu in an.