Cea mai buna creatina monohidrata

Cea mai buna creatina monohidrataCreatina monohidrata reprezinta unul dintre cele mai populare suplimente consumate de catre cei care fac sport. Cu ajutorul sau, antrenamentele cu greutati pentru dezvoltarea masei musculare se efectueaza mai usor simai eficient, pentru ca substanta ii ajuta pe sportivi sa-si depaseasca limitele auto-impuse de forta si sa dea tot ce au mai bun pentru scopul propus.

Creatina este de fapt un acid organic azotat care se afla in organismul vertebratelor, iar la om 95% din creatina este prezenta in muschii scheletici, sub forma de fosfat de creatina, cu rol de furnizare a energiei la nivel celular. Creatina monohidrat este creatina simpla la care se adauga o molecula de H2O.

Cea mai buna creatina intarzie oboseala si imbunatateste performanta sportiva

Cresterea nivelului de creatina ajuta la intarzierea aparitiei oboselii, ceea ce inseamna ca antrenamentele pot fi prelungite. Cresterea metabolismului energetic al celulelor musculare va imbunatati deci si capacitatea de antrenament.

Creatina monohidrata se poate amesteca in apa. Spre exemplu, o portie de 5 g se dizolva in apa si se poate consuma de 1 sau 2 ori pe zi, imediat inainte sau dupa antrenament. Dupa 8 saptamani, timp in care produsul a fost utilizat continuu, se poate lua o saptamana pauza.

Produse de calitate care contin creatina monohidrata sunt distribuite in magazinul online de suplimente Kiwi Gym, unde exista o gama larga de astfel de suplimente. In urma utilizarii, cei care merg la sala vor remarca in scurt timp cum pot efectua exercitii fizice de intensitate sporita, care ii vor ajuta sa-si imbunatateasca performanta fizica.

Citeste si:  Inmatricularile de masini in Romania in continua crestere

Asadar, cea mai buna creatina monohidrat este cea care-i ajuta pe sportivi sa ajunga intr-un timp scurt la un aspect muscular asa cum isi doresc. Ca si in cazul altor suplimente nutritive, nu este recomandat persoanelor sub 18 ani si necesita respectarea dozajului indicat de producatori, astfel incat efectele sale benefice sa fie resimtite in cel mai scurt timp de la prima folosire.

Cea mai buna creatina monohidrata nu este daunatoare, dar un sfat ar fi ca, in timpul administrarii, sportivul sa consume mai multa apa ca de obicei. Creatina monohidrata atrage apa din organism in celulele musculare, pentru a le dezvolta, asa ca este nevoie de hidratare optima.