Top Lac Service – un service auto din Bucuresti care m-a fericit :)

top lac serviceAm mai rezolvat inca o belea, de data aceasta cu ajutorul celor de la toplacservice.ro.

De cand am patit o gramada de nepatite, m-am invatat minte si incerc sa merg tot timpul pe recomandari. Asa am facut si acum, cand un client de-al meu, cei de la kamoauto.ro mi-au recomandat cu draga inima service-ul Top Lac Service.

Povestea a inceput asa: eu am intrat intr-o benzinarie, iar pe dreapta erau parcate masini. In momentul in care sa intru la o pompa, un ametit parcat pe dreapta si-a deschis usa la masina fara sa se asigure si mi-a rupt oglinda, mi-a indoit aripa dreapta fata, usa dreapta fata si a rupt si bandourile de pe aripa si usa. Cam asta patesti daca iei usa unuia :)) Se poate si mai rau, insa n-a fost cazul aici.

Omul mi-a dat asigurarea lui de la Tiriac si dupa toata hartogaraia am ajuns la Top Lac Service. Foarte amabili cei de acolo. Lucrurile au mers rapid, s-a facut constatarea si s-a stabilit rapid ce trebuie facut. A ramas ca ma suna omul de legatura sa-mi spuna cand au venit piesele si pot duce masina in service pentru reparatii.

Trebuie sa recunosc faptul ca n-am fost sunat imediat, am fost sunat dupa o saptamana si ceva, insa cand m-a sunat si mi-a spus ca voi primi masina de schimb cu care sa pot circula pe perioada reparatiei, mi-a trecut orice gand negativ referitor la zilele de suspans 🙂 Deci exista un motiv pentru care au sunat atat de tarziu, au asteptat sa vina piesele si au cautat solutie pentru a nu ma lasa sa circul cu taxiul timp de 5 zile. Un mare plus pentru asta.

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre Cuba - o experienta ce merita traita macar o data in viata

Am dus masina in service pe 12 februarie, la ora 12. Au spus ca cel tarziu vineri, 16 februarie, masina va fi gata. Vineri la ora 11 m-au sunat ca e masina gata 🙂 Vesti bune, dom’le!! 🙂

Am ajuns acolo, masina era vopsita frumos, corpul oglinzii inlocuit, bandourile inlocuite, totul ca nou. Ce sa mai?!?! O experienta completa si frumoasa.

Ce mi-a placut cel mai mult la Top Lac Service?

oameni politicosi si amabili, care stiau sa se poarte cu clientii. Am povestit si am aflat absolut tot despre cum va decurge procesul de reparatie;

aveau oameni desemnati pentru fiecare task in parte: pentru dosar, pentru constatare, pentru masina de schimb, pentru predarea masinii, toti amabili si atenti la nevoile mele;

au gasit o solutie sa-mi dea masina de schimb cat timp aveam masina la reparat;

am incercat sa dau o „atentie” omului care m-a rezolvat cu masina de schimb si am fost refuzat categoric. Nu ma asteptam la asta, m-am simtit ciudat la inceput, insa apoi m-a cuprins un sentiment placut si un gand pozitiv ca poate poate se va indrepta ceva in tara asta daca iau mai multi exemplul Top Lac Service.

Date de contact:

  • TOP LAC AUTO SERVICE
  • Bd. Timisoara Nr 179 Sector 6 Bucuresti
  • Relații clienți & Informații:
  • 0758.110.003
  • 031.005.0005
Citeste si:  Vrei servicii de gazduire profi? Spune NU HostMama

Am pus si numar de telefon, insa cel mai bine mergeti direct acolo, la telefon se raspunde mai greu, probabil din cauza fluxului mare de clienti.