Daca ziua de luni ar deveni preferata ta?

Duminica, unele persoane, nu suporta gandul ca ziua de luni se apropie cu pasi repezi si sunt nevoite sa se reintoarca la munca. Fara indoiala, ziua de luni este cea mai detestata zi a saptamanii. Perspectiva sa poate provoca o anumita melancolie duminica seara. Nu este de mirare ca cea mai deprimanta zi din an cade intr-o zi de luni. Ai auzit cu siguranta de faimoasa Blue Monday din luna ianuarie.

Pentru a vedea ziua de luni dintr-un alt unghi citeste randurile de mai jos.

De ce ar trebui sa iti schimbi parerea despre ziua de luni?

Sa inveti sa iubesti ziua de luni este un lucru primordial pentru a avea grija de sanatatea ta mentala. La urma urmei, nu ai cum sa scapi de ea, cu ea incepe saptamana. Reprezinta 1/7 din existenta noastra si este imposibil sa scapi de ea. Gandindu-te cum va fi ziua de luni nu faci decat sa pierzi timpul, timp in care ai putea face altceva interesant. De altfel, ziua de luni este o zi potrivita pentru a incepe noi aventuri si pentru a duce la bun sfarsit provocari noi. Dupa un weekend, spiritul nostru este mai odihnit si suntem mai productivi. Lunea este de obicei cea mai potrivita zi pentru a stabili unele rezolutii.

Citeste si:  Echipa de specialişti care vă salvează de grija poluării

Drept urmare, luni este o zi plina de promisiuni: ofera numeroase posibilitati si ne determina starea de spirit pentru intreaga saptamana.

Cum sa iubesti ziua de luni?

Totul tine de mental. Daca te incapatanezi sa consideri ziua de luni drept incheierea weekendului si inceperea unei noi saptamani de munca, atunci nu vei reusi sa o iubesti. Imagineaza-ti mai degraaba ca este o zi care anunta debtul unei noi saptamani care se anunta a fi plina de surprize.

Este prima din cele sapte zile care ti se ofera pentru a realiza o multime de proiecte. Pentru ca tranzitia dintre weekend si ziua de luni sa nu fie atat de grea, trebuie sa pastrezi un ritm de viata regulat, sa iti asculti corpul pentru a nu suferi excesiv atunci cand ziua de luni se apropie….

 

https://www.pharma-gdd.com/fr/blog/si-le-lundi-devenait-votre-jour-prefere