Cei mai buni jucatori din istoria Spaniei

Cei mai buni jucatori din istoria SpanieiIn Spania, mai exact in Barcelona sportul a fost dintotdeauna foarte important. Barcelona a avut de-a lungul timpului jucatori extraordinari care s-au facut remarcati cu usurinta.

   Cei mai importanti jucatori ai Barcelonei

Marc-Andre ter Stegen

Este un jucator de nationalitate germana si care a fost transferat pentru suma de 14 milioane in anul 2014. Germanul a mai jucat si in Bundesliga pentru echipa Borussia Monchenglabach. Pentru Barcelona acesta a reusit sa joace 290 de meciuri.

In anul 2015 Marc-Andre ter Stegen  a reusit sa castige UEFA Champions League si a devenit de patru ori campion in La Liga.

Daniel Alves

Este un jucator excelent si intre el si Messi s-a creat o conexiune speciala. Acesta a fost transferat de la Sevilla in anul 2008 pentru suma de 35 de milioane de euro. Daniel Alves a jucat pentru Barcelona 391 de meciuri si a reusit sa puncteze de 21 de ori.

Este primul jucator care a atins pragul de 40 de trofee.

Ronald Koeman

Este cel mai bun fundas avut vreodata de echipa Barcelonei. Ronald Koeman are 286 de partide jucate si a reusit sa marcheze de 82 de ori.

Ronald Koeman a castigat titlul de cel mai bun fotbalist in 1987 si 1988.

Javeir Mascherano

Argentinianul a evoluat atat pe pozitia de fundas central cat si pe cea de mijlocas defensiv. A fost transferat de la Liverpool pentru 26 de milioane de euro in anul 2010. In cele opt sezoane jucate a strans 324 de partide in care a marcat un singur gol.

Citeste si:  Este scaunul de gaming potrivit pentru biroul tău?

Rivaldo

A fost campion mondial dar si un mijlocas extraordinar. Rivaldo a jucat timp de  5 ani la Barcelona si a castigat doua titluri pe Camp Nou. In ultimii 5 ani, Rivaldo a avut 130 de goluri ceea ce este de-a dreptul impresionant.

Lionel Messi

Este cel mai bun jucator din istoria Barcelonei. Acesta a castigat sase baloane de aur si a ajuns la impresionanta cifra de 701 de meciuri jucate. Lionel Messi a inscris 614 de goluri si a oferit 250 de pase decisive. Este primul jucator care a reusit sa castige sase Baloane de Aur dar si sase Ghete de Aur.

Acceseaza stirisportive.ro pentru mai multe noutati din lumea sportului.