Florin Citu transmite ca va prezenta toate neregulile gasite in Primaria Capitalei

Florin Citu transmite ca va prezenta toate neregulile gasite in Primaria CapitaleiFlorin Citu, ministrul finantelor a anuntat ca va face dezvaluiri dupa controalele dispuse de Inspectia Economica la Primaria Capitalei. Intra pe acest site https://ghimpele.ro/locale/ si vei avea parte de mai multe stiri locale.

   Ce a mentionat Florin Citu?

Ei bine, Citu a scris pe Facebook ca va prezenta concluziile raportului departamentului Inspectie Economica al Ministerului Finantelor Publice la Primari Municipiului Bucuresti.

Cu cateva zile in urma ministrul finantelor, Florin Citu a spus ca au fost descoperite nereguli in toate aspectele investigate. Acesta este de parere ca trebuie sa se faca lumina si  ca toate rezultatele inspectiei se vor prezenta in direct astfel incat publicul sa aiba acces la ele.  Controlul a fost interupt in starea de urgenta dar a fost definitivat si in prezent exista un rezultat detaliat la aceasta inspectie.

„Am promis! La începutul anului, în februarie, Inspecţia Economică din MFP a început un control la Primăria Municipiului Bucureşti. PMB a fost „ocolită” foarte mulţi ani de astfel de controale. Controlul a fost întrerupt pe perioada stării de urgenţă dar este definitivat acum. Voi prezenta mai multe detalii în cadrul declaraţiilor de presă pe care le fac săptămânal de la MFP. Până atunci vă pot spune că legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de MFP” a scris Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:  Ce culoare sa aleg in functie de stilul casei mele?

Bineinteles ca la vederea tuturor aceste declaratii, primarul general Gabriela Firea a venit cu o declaratie. Aceasta a spus ca ii va face plangere penala ministrului de Finante dar si inspectorilor care au facut control la Primaria Capitalei pentru abuz in serviciu.

„Ministrul Cîțu a anunțat azi că a găsit (inventat) nu știu ce nereguli la Primăria Capitalei. De aproape un an se chinuie, săracul! Nu a găsit nimic! S-au forțat 10 luni să găsească ceva, orice, și nu au reușit, pentru că nu aveau ce să identifice negativ. Și au plecat așa cum au venit. Cei trei inspectori s-au întors într-o zi în Primărie și au spus că, dacă nu scriu ceva, orice, în raport, vor fi dați afară de șefii lor. Mai au puțini ani până la pensie și nu-și permit să rămână pe drumuri”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.