Sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri pentru bucataria ta

Masina de spalat vase, prajitor de paine, cuptoare, frigidere… atunci cand construiesti sau renovezi, cea mai importanta intrebare este- care sunt cele mai importante electrocasnice pentru bucatarie?

Dar mai trebuie sa mai raspunzi la alte intrebari, la fel de importante:

Care este spatiul de care dispui?

Cat costa? Deci care este bugetul de care ai nevoie?

Care sunt cele mai bune optiuni?

 

Dar cea mai buna tehnica este cu siguranta cea care iti propune sa alegi etapa cu etapa.

Prima etapa – bugetul. Este un element primordial de luat in considerare. Nu trebuie sa chletui foarte multi bani pe nimicuri si nu ar trebui sa iti maresti bugetul din mers. Deci trebuie sa te gandesti mai intai la produsele de care ai nevoie. Ai nevoie de produse pentru racit, pentru copt, pentru diferite preparate…Bugetul poate sa inceapa de la 1800 de euro si poate sa ajunga pana la 2500 de euro.

Etapa a doua- alegerea frigiderului. Este cel care va da tonul si care va influenta foarte mult prima etapa.

Etapa a treia- cuptorul. Aici trebuie sa tii cont de tipul de energie folosita- electrica, pe inductie sau pe gaz. Vrei un aragaz cu un cuptro integrat sau separat? Simplu sau dublu? Mai ai nevoie si de un cuptor cu microunde?

Citeste si:  Lada frigorifica, o optiune interesanta de stocare

Etapa a patra- hota. Nu este prea apreciata in lumea electrocasnicelor deoarece face mult zgomot si ocupa mult loc. Dar este esentiala in bucatarie si este foarte puternica.

Etapa a cincea- masina de spalat vase. Este un aparat care ne simplifica viata si care trebuie sa fie ales cat mai silentios si mai eficient.

Etapa a sasea- locul de unde le vei cumpara. Este o etapa la fel de importanta ca si prima. Ai nevoie de ajutorul unui reprezentant si trebuie sa alegi un loc foparte primitor cu cea mai variata game de produse.