3 electrocasnice inteligente pentru a moderniza casa

Casele devin din ce in ce mai inteligente pe masura ce companii precum Samsung sau LG adauga trasaturi smart la electrocasnice. Conectarea la internet si, ocazional unul de celalalt, ii ofera consumatorului mai multe informatii despre efectuarea muncii casnice. Normal, electrocasnicele smart sunt de obicei mai scumpe decat electrocasnicele simple si este normal sa aiba nevoie sa fie conectat de un smartphone pentru a functiona.

Dar daca esti gata sa te modernizezi si sa sari in lumea electrocasnicelor smart, nu te simti coplesit. Ti-am adus 3 electrocasnice smart ca sa gandeasca in locul tau.

Samsung FlexWash
Daca ai nevoie de o noua masina de spalat care te poate ajuta la spalarea hainelor si in acelasi timp se poate conecta la reteaua de acasa, FlexWash este alegerea perfecta. Masina de la Samsung practic are doua cuve, una sus si inca una in fata. In plus are si o functie de curatare cu aburi. Si cu o finalizare care este rezistenta la amprente, nu se va murdari usor. Dispozitivul se conecteaza de aplicatia Samsung SmartThings, prin care poti controla de pe smartphone-ul tau.

Frigider LG Side-by-Side InstaView
LG a facut pasi mari in lumea electrocasnicelor smart, ceea ce arata perfect frigiderul InstaView. Este un frigider mare cu doua usi si cu ajutorul lui InstaView poti afla ce este in frigider fara sa ii deschizi usa. O sa primesti notificari pe telefon daca usa a ramas deschisa si poti controla temperatura si multe altele cu smartphone-ul.

Citeste si:  Televizorul tau inteligent ar putea urmari TOT ce faci pe canapea, ne avertizeaza FBI

iRobot Braava Jet M6
Daca esti in cautarea unui produs care te poate ajuta la curatarea podelei, iRobot este de departe cea mai buna alegere. Iar iRobot Braava Jet M6 poate fi urmatoarea ta alegere. In loc de robot aspiratoare obisnuite, irobot Braava este un robot mop, care pulverizeaza solutie pe podea cu care curata casa. Este capabil sa curete orice, de la murdarie pana la grasime fara a zgaria podeaua. Il poti controla cu usurinta descarcand aplicatia iRobot pe telefonul tau.