DJI Mavic Air – Totul e in the air

In urma cu cativa ani de zile dronele erau folosite doar in domeniul militar, iar acum sunt intalnite pretutindeni. Majoritatea dintre noi am auzit de drone sau am vazut macar una. Acestea se pot achizitiona din multe magazine , iar pretul difera in functie de performantele pe care le pot atinge. Exista o categorie si de minidrone, care se incadreaza pentru aproape toate varstele cat si pentru incepatori.

Astazi va povestim despre o drona mult asteptata de la DJI. Poate multi se asteptau sa se lanseze o noua versiunea la Mavic Pro, insa DJI a anuntat ca a realizat o drona inspirata din Spark si Mavic Pro. Este drona Mavic Air care are avantajul de a scapa de inmatriculare in mai multe state.

Printre principalele atuuri ale dronei ar fi faptul ca este o drona de dimensiune mica, cantareste doar 430 de grame si are senzori de protectie in fata, in spate si jos, Spark si Mavic Pro avand doar in fata si jos. Are si avantajul de a fi mai silentioasa. Aceasta vine in 2 variante, pachetul Fly More Combo sau pachetul simplu. Cel mai avantajos ar fi pachetul Fly More Combo, deoarece vine cu 2 baterii in plus, protectie pentru elici, doua seturi de elice in plus si alte cateva accesorii. Este la un pret accesibil si poate fi achitionata de aici

Citeste si:  Plita pe inductie portabila: cum o alegem?

Este alegerea ideala daca iti doresti o drona mica, usoara si utila in special in calatorii, aceasta filmand 4k.
DJI Mavic Air este o drona cu performante bune, iar cand vine vorba sa isi faca treaba nu te lasa “in the air”.