Serviciile funerare: ce trebuie sa stii inainte de a alege o astfel de firma?

a1O slujbă ortodoxă organizată de către o firmă funerară oferă asistență concepută pentru a oferi familiei și celor dragi unei persoane decedate posibilitatea de a se reuni, de a se sprijini reciproc și de a se onora reciproc pentru a face față pierderii lor într-un mod mai bun.

O ceremonie funerară implică organizarea unei înmormântări și face ca familia persoanei decedate să facă față mai ușor durerii morții unei persoane dragi.

Locația înmormântării

Locația unei înmormântări este, de obicei, locuința persoanei care a murit sau, dacă este contractată o slujbă de înmormântare, chiar la casa funerară sau o capelă din apropiere.

Este obișnuit ca oamenii, înainte de moartea lor, să specifice tipul de ritual, rugăciune sau chiar activitate cu care ar dori să fie onorați și amintiți, motiv pentru care multe firme funerare au început deja să se adapteze acestor schimbări. De exemplu, persoana decedată poate lăsa instrucțiuni clare privind locul unde va fi înmormântată, ce tip de transport funerar dorește sau chiar o listă clară a celor care vor participa la ceremonia de înmormântare.

Citeste si:  China limiteaza utilizarea TikTok la 40 de minute pe zi pentru copii

Înmormântarea este momentul în care, dacă membrii familiei doresc acest lucru, cei responsabili cu serviciul funerar executa transport mortuar corpul de la capelă la cimitir.
Transportul funerar este de obicei alcătuit dintr-o procesiune, formată dintr-o mașină funerară în care se află sicriul decedatului, urmată de cei dragi, familia și alți participanți, în timpul ultimului drum.

Serviciile oferite de firma funerară

Este important ca, dacă apelezi la serviciile unei firme funerare, să îți planifici cheltuielile, să incluzi plata costurilor de înmormântare în plan: de la gropar, cumpărarea sicriului și bolta din cimitir. Aceste aranjamente finale pot reprezenta o cheltuială semnificativă pentru tine sau familia ta.

Ofertele pentru aceste servicii funerare pot varia.

Firmele funebre au pachete cu prețuri și servicii diferite, care includ o acoperire mai mare sau mai mică a diferitelor momente ale unei înmormântări.

In momentul trist când ai decis tipul de ceremonie ortodoxa pe care îl dorești pentru persoana iubită, ia mereu în considerare bugetele diferite.

Solicită lista de prețuri care conține descrierea serviciilor și ia în considerare care dintre ele va fi necesară ținând cont de bugetul tău pentru această înmormântare. Verifică diferite oferte de la firmele funerare, compară prețurile în funcție de serviciul funerar pe care dorești să îl efectuezi, stabilind o relație cost-calitate a serviciului.

Citeste si:  Accesorii pentru masculinitate si sarm

Amintește-ți mereu că este important să alegi firma funerară care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, așa că este recomandat să ceri prietenilor de încredere sau membrilor apropiați ai familiei să te ajute să selectezi firma funerară care oferă un serviciu în funcție de așteptările și bugetul tău.

După ce ai luat această decizie, apelează compania respectivă, care va gestiona serviciile pentru a coordona cu reprezentantul funerar care sunt dorințele tale la această înmormântare și ce produse sau servicii vei alege.