10 intrebari pentru o afacere de succes acasa

Te pregatesti sa-ti deschizi o afacere acasa? Inainte de a merge mai departe, raspunde la urmatoarele 10 intrebari si gandeste-te bine la raspuns. Raspunsurile tale sunt esentiale pentru a afla daca e bine sau nu sa-ti deschizi o afacere.

Desigur, aceasta poate parea o alegere lasata la latitudinea dumneavoastra, avand in vedere ca aveti de facut multe alte lucruri mai importante decat sa raspundeti la niste intrebari, insa aceasta etapa este chiar cea mai importanta in procesul de deschidere si pregatire a unei afaceri de acasa. De ce? Ca sa te asiguri ca planurile tale de afaceri se pot aplica in realitate.

afaceri

1. De ce vrei sa-ti deschizi o afacere ?

2. Ce oferi clientilor si de ce oferta ta este mai buna decat a firmelor competente ?

3. Caror clienti te adresezi ?

4. Cum vei acoperi costurile necesare pentru deschiderea afacerii ? (toate afacerile au niste costuri de deschidere)

5. Cand vei avea timp sa te ocupi de afacere – mai ales daca esti un parinte care sta acasa?

6. Unde vei lucra ? (ai o camera anume acasa pe care o transformi in birou sau vei lucra in spatiul in care isi va petrece timpul si familia ta ?)

7. Iti poti promova singur afacerea ? (adica vei putea intr-adevar sa-ti vinzi produsele sau serviciile ?

Citeste si:  Rasfatul vine cu Stailer. Vezi lista de saloane de masaj pentru femei in Oradea

8. Esti o persoana motivata din fire ? (Intr-o afacere deschisa acasa nu sta nimeni langa tine sa se asigure ca iti faci treaba. E nevoie doar de vointa si automotivare pentru a avea o afacere de succes la tine acasa.)

9. Ce crede familia ta despre aceasta decizie de a lucra de acasa ? (sustinerea familiei e esentiala.)

10. Esti dispus sa faci sacrificiile necesare pentru a petrece destul timp ocupandu-te de afacerea ta ? (lucru pana la 1:00 noaptea.)

Dupa ce raspundeti la intrebarile de mai sus, ganditi-va, in functie de raspunsurile pe care le-ati dat, daca e in avantajul dumneavoastra sa va deschideti o afacere acasa. Daca da, atunci e timpul sa treceti la etapa urmatoare. Acum sa vedem daca ideea dumneavostra este potrivita pentru o afacere.