Honor View 20- tot ce trebuie sa stii inainte de a te indragosti iremediabil de el

Honor a lansat in mod oficial HonorView 20 in timpul unei conferinte de presa organizate pe data de 23 ianuarie. Asteptand testele oficiale, descopera tot ce trebuie sa stii despre Honor View 20. Honor View 20 este cel mai nou flagship semnat Honor. Este o veritabila bijuterie care nu are cum sa treaca neobservata. Este frumos, inovant si puternic deopotriva. Un telefon pe care vrei sa il ai cu siguranta si de care te vei indragosti iremediabil.

Honor View este primul smartphone din Europa care beneficiaza de faimosul ecran perforat.

Honor View 20, un ecran perforat diferit de celelalte. Gata cu celebrul breton, acesta a fost inlocuit de un ecran all view. Ecranul este perforat cu scopul de a face loc unei camere frontale de 25 MP. Nu se simte la atingere deoarece este acoperit cu un strat protector din sticla. Avantajul acestei tehnologii este dat de faptul ca se creste suprafata imaginii. Acest model ajunge la un procent de 91,8%.

Aceasta « gaura » trece aproape neobservata. Honor a redus marimea orificiului spre deosebire de cel al concurentei. Cel al lui View 20 masoara 4,5 mm spre deosebire de 6,7 mm pe alte telefoane inteligente.

Un alt lucru demn de mentionat este camera foto  Sony IMX586 de 48MP. O camera care ne permite sa facem poze la un nivel al detaliilor impresionant, chiar si cand sunt facute de la distanta. Honor a pus  telefonul View 20 in mainile unui fotograf de la National Geographic cu scopul de a demonstra aceste performante. Camera foto nu este singurul avantaj, trebuie sa mai mentionam si prezenta unui « Advanced Image Processor », al procesorului Kirin 980, al modului Ultra Clarity si a unui mod Super Night Shot.