Poti face aproape orice doresti in acest joc incredibil de IA

2019 este aproape de sfarsit, dar mai avem un pretendent pentru jocul tau din an, din alte considerente: AI Dungeon 2, o aventura text creata de dezvoltatorul Nick Walton care iti permite sa introduci orice verb sau actiune doresti.

Da, ai citit bine. Orice. Pe langa faptul ca toate jocurile sunt limitate de programul dezvoltatorilor, acest joc foloseste OpenAI pentru a crea lumi generate infinit, care sunt limitate doar de imaginatia ta. Daca suna bine, incearca. Iti promit ca te vei amuza. (Retine ca este posibil sa fiti nevoiti sa va incarcati de cateva ori pentru a-l face sa functioneze – jocul pare sa fluture sub atentia sporita.)

AI Dungeon 2 iti ofera cateva setari si roluri diferite pe care le poti adopta, dar de acolo, iti permite destul de mult sa rulezi salbatic. In prima mea piesa de joc ca un zgarietor in post-apocalipsa, am sfarsit prin a seduce un barbat care m-a dus intr-o cabina misterioasa din padure … unde m-am agatat de romane romantice. Insa, jucătorii de pe Twitter gasesc tot felul de moduri hilare de a interacționa cu jocul. Vrei sa devii o zeitate? Sigur de ce nu.

Intr-adevar, exista un numar infinit de capturi de ecran pe care v-as putea arata despre lucrurile pe care oamenii le fac in AI Dungeon 2. Este fantastic. Se pare ca exista conditii de castig, dar in functie de ceea ce alegeti sa faceti, jocul dvs. ar putea merge cu siguranta.

Citeste si:  Tot ce trebuie să știi despre acoperișul tău

S-ar putea sa te intrebi despre „2” din titlu. Da, aceasta este o continuare a unui joc care a folosit invatarea profunda pentru a-si genera textul, dar in aceasta iterație, jocul ne-a oferit actiuni specifice pentru a alege.

AI Dungeon 2 a fost posibil prin sprijinul lui David Wingate, Max Robinson si Alan Walton.

Retine ca, daca AI Dungeon 2 necesita un timp mai lung pentru a se incarca, acest lucru este normal – in timp ce acesta poate fi o aventura text, este totusi un joc destul de intensiv in resurse. Cand ajungi pe aceasta pagina, asigura-te ca urmezi instructiunile „cum sa jucati”.