Accesorii auto – becuri si sisteme de iluminare

accesorii auto pamBeneficiile asociate cu iluminatul auto sunt motive mai mult decat suficiente pentru care merita sa investesti mai mult intr-o masina. Atunci cand conduci si ai o vizibilitatea foarte buna esti mai sigur pe ceea ce faci. Fiecare participant la trafic ar trebui sa realizeze acest lucru si atunci cand simte ca este loc de mai bine sa nu ezite sa faca imbunatatiri. Pe de alta parte, acolo unde exista probleme, cand un bec se arde sau un far nu lumineaza corespunzator, ar trebui luate masuri urgente pentru schimbarea acestora. Cei mai precauti soferi pastreaza becuri de schimb in masina si isi verifica periodic sistemul de iluminare in centrele de service. Orice masina de pe frum ar trebui sa aiba un set de becuri pentru ceata. Aceste accesorii auto pot creste capacitatea conducatorului auto de a vedea si a conduce mai sigur pe carosabil sau OFF Road, cand merge la vanatoare sau la pescuit. Nu exageram cand spunem ca accesoriile auto de iluminare reprezinta investitii intelepte din mai multe motive.

Iata o parte din aceste motive pentru care se merita sa investiti in accesorii auto de iluminare

Vizibilitatea este mai buna. Sigur cel mai evident scop al oricarui bec sau sistem de iluminare de pe un autoturism, camion sau utilaj este de a creste capacitatea soferului de a vedea, mai ales atunci cand conduce pe timpul noptii sau in conditii meteorologice nefavorabile (ceata, ploaie, ninsoare). Sunt soferi care sufera de nictalopie (sau cecitate nocturna) adica orbire pe timpul noptii sau faptul ca nu pot vedea bine noapte sau cand lumina est slaba. Ei bine, cele mai multe accesorii auto originale, cele cu care vine echipata masina din fabrica, pur si simplu nu creaza suficienta lumina pentru acesti soferi. Dar nu doar acestia pot avea probleme, caci si soferii care au vizibilitatea bun ape timp de noapte pot intampina neclaritati atunci cand sisemul de iluminare este de calitate proasta sau insuficient de bun. Ei bine, in aceste cazuri in lor sa conduca cu faza lunga tot timpul, soferii pot alege sa creasca vizibilitatea si sa-si modernizeze farurile, sa adopte solutii de iluminare mai sigure. Acestea sunt utile cand se conduce pe drumuri de tara neiluminate, in conditii meteorologice nefavorabile (ploaie, inghet, ninsoare, ceata).

Citeste si:  De ce să alegi o aplicație mobilă pentru jocurile virtuale?

In magazinul de accesorii auto http://accesoriiautopam.ro/ gasiti o multime de solutii de iluminare a masinilor (lampi, proiectoare, instalatii Xenon, becuri, placi LED etc).