Iata cand aparatele tale electrocasnice urmeaza cel mai probabil sa se deterioreze

Nu, raspunsul nu este atunci cand iti poti permite cel mai putin. Sa stii cand aparatele sunt mai predispuse la stres te poate ajuta sa te salvezi de la o urgenta la domiciliu.

Munca devine extrem de grea pentru oameni atunci cand este prea cald afara si este la fel pentru modul in care aparatele tale functioneaza la temperaturile de vara.

Frigider
In cazul frigiderelor, cererile de reparatii tind sa creasca in iulie, cu un cost mediu de reparatie de 242 USD, desi raportul avertizeaza ca facturile pot ajunge pana la de doua ori mai mult.

Lada frigorifica
La un cost mediu de 348 de dolari, congelatoarele costa mai mult in reparatii in medie decat orice alt aparat cercetat in raportul Puls. La fel ca varul lor, frigiderul, este posibil sa-i observati inabusindu-se si inabusind doar un pic mai mult vara decat in ​​lunile mai reci, asa ca este timpul sa fii mai bland cu fiara rece. Extinde durata congelatorului tau curatandu-l mai des.

Masina de spalat vase
Masinile de spalat vase lucreaza mai mult in timpul verii si un simptom obisnuit potrivit caruia o defectiune este iminenta este atunci cand se opreste scurgerea dupa un ciclu de spalare. Costul mediu pentru repararea unei masini de spalat vase este de 204 USD, ceea ce ar putea fi de fapt un pret destul de corect, avand in vedere cate utilizari dincolo de curatarea veselei si ustensilelor sunt ascunse in acest aparat, cum ar fi unele lucruri pe care nu le-ai stiut niciodata ca masina de spalat vase ar putea face.

Citeste si:  Eu monitorizez dispozitivele adolescentilor mei si ar trebui si tu

Cuptor
Cuptoarele tind sa se supraincalzeasca vara, dar pot fi, de asemenea, stresate pe timpul iernii, mai ales daca te simti tentat sa-l folosesti ca sursa de caldura suplimentara atunci cand este frig. (Nota: acest lucru este periculos si poate fi mortal daca aveti un cuptor pe gaz. Nu o faceti.) Reparatiile la cuptor costa in medie 226 USD.

Cuptor cu microunde
Factura medie de reparatie a microundelor este de 195 de dolari, asa ca este o idee buna sa stiti ce este sigur pentru microunde pentru a-l mentine in forma de varf, deoarece acest cost este mai mare decat pretul de vanzare cu amanuntul al multor microunde nou-noute.