Amanet de ceasuri – solutia ideala pe timp de criza

amanet ceasuriCriza-i criza, dar un imprumut bancar pe 6 ani se exclude! Nu te poti indatora pe un termen asa de lung, cand nu stii exact ce te asteapta de azi pe maine. Am facut un imprumut impus de o plata pe care trebuia sa o fac urgent pe 2 ani si simt si acum gustul amar.

Ce s-a intamplat? A venit pandemia si am vrut sa scap de credit, prin urmare am strans banii sa il achit cu 8 luni in avans.

Pentru ca am platit anticipat creditul mi s-a oprit comision. In afara dobanzilor mi s-a perceput un alt comision.

Se intelege ca nu voi mai recurge la aceasta solutie financiara niciodata, ci in caz de avarie voi lua in calcul amanet ceasuri, fiindca este mult mai avantajos asa.

Amanetul devanseza imprumutul bancar deoarece:

-Creditul este garantat cu bunul respectiv si dobanda este foarte mica.

Daca se amaneteaza un obiect de 5000 de lei pentru o luna, dobanda va fi de 15 lei pe zi, o suma nesemnificativa care se aduna la imprumutul respectiv.

-Contractele, respectiv sumele prevazute in ele nu se schimba, motivandu-se ca a crescut cursul francului elvetian, al dolarului sau cursul euro. Aceasta este forma de onestitate elementara pe care trebuie sa o manifeste orice creditor. Clientul trebuie sa stie exact ce suma are de inapoiat cu dobanda, cu comisioane cu tot si sa nu apara modificari ale creditului sub nicio forma.

Citeste si:  Bascheti in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2017-2018

-Clientul pleaca de la ghiseu cu toti banii dupa ce a adus obiectul respectiv si a semnat contractul.

-Leii pot fi schimbati pe loc in euro sau in valuta pe care o solicita clientul si de la ghiseul casei de amanet se pot face si transferuri bancare.

Mai este un aspect care nu este suficient de mediatizat, dar reprezinta un avantaj pentru client. De pilda te duci cu ceasul din aur si ti se calculeaza onest valoarea lui, iar in schimb primesti 10 000 de lei sau 20 000 de lei. Te bucuri de solutie si iei toti banii pe care ii folosesti in casa, dar cand sa achiti imprumutul, constati ca nu ai de unde.

Ai ales amanetarea, gandindu-te ca vei putea folosi ceasul si cu alta ocazie cand vei avea nevoie. Nu trebuie sa te superi si sa te stresezi, fiindca nimeni nu va avea de suferit!

Nu se intampla ca in cazul bancilor, sa li se opreasca banii girantilor sau sa ti se ia casa pe care ai platit-o mai mult de jumatate, fiindca ai ramas in pana de bani.

Pur si simplu renunti la obiectul de valoare si contractul nu mai este viabil. Totul decurge decent, fara amenintarea recuperatorilor.

Stiu oameni care s-au imbolnavit, fiindca erau ameninati pe toate caile, cand uitau sa achite la timp o rata.

Cu reprezentantii casei de amanet se discuta omeneste in toate situatiile. Nu ai reusit sa achiti datoria in prima luna, dar doresti o prelungire de contract, fiindca obiectul de valoare il ai de la cineva drag? Ei bine, vei obtine si aceasta pasuire!

Citeste si:  De ce ar trebui sa folosesti uleiul de rapita peste tot in retetele tale ?

Este mult mai sigur sa amanetezi, fiindca imprumutul este acoperit de valoarea bunului respectiv, decat sa faci un imprumut in aceste conditii nesigure.

Banca nu iarta si amanarea ratelor pe o perioada critica nu reprezinta o solutie, fiindca dupa trecerea acesteia, trebuie sa inapoiezi o suma mult mai mare.

Prin urmare, poti discuta pe chat cu reprezentantul casei de amanet si ii poti prezenta detaliat ceasul tau, sa afli cati bani primesti pe el si in ce conditii.

Daca nevoia de bani este presanta si stii ca detii:

-un ceas de aur

-un ceas de argint

-un ceas precis cu mecanisme rare, editia limitata,

pune-l intr-o geanta sigura si du-te neintarziat la cea mai apropiata casa de amanet cu el!

Nimeni nu te obliga sa ramai la ghiseu, in cazul in care nu iti convine oferta.

Ai libertatea deplina sa il vinzi, sa il lasi la amanet sau sa te intorci acasa cum ai venit, in cazul in care conditiile nu ti se par avantajoase.

Trebuie sa iti comunic ca in prezent, casele de amanet au cele mai bune preturi la metale pretioase, la pietre pretioase, la ceasuri de lux, la antichitati si electronice.

Faptul ca nu profita de situatia financiara a omului la un moment dat a determinat respectul pe care il am fata de acesti intreprinzatori.

Citeste si:  Informatii despre repatrierea decedatilor din Europa

Mi se pare corect sa solicite garantii pentru banii pe care ii ofera imprumut, fiindca nu exista altfel de constrangeri.

Nu ai bani sa cumperi un laptop pentru cel mic sa i se predea lectiile online?

Du ceasul de lux la amanet si cumpara-i un dispozitiv functional la mana a doua cu termen de garantie si ii vei face copilului tau cel mai frumos cadou!

Este asa de bine sa poti renunta la bunurile tale in scop nobil si sa investesti in oameni!

Nu ai ceas de lux? Atunci amaneteaza verigheta, inelele si lantisoarele, fiindca le poti lua inapoi la termenul scadent!

Nevoia de bani va fi mereu de actualitate, de aceea trebuie sa fii informat in ce conditii poti obtine cel mai avantajos imprumut.

Este bine sa garantezi cu propriile tale bunuri pentru tine si sa alegi solutia care nu te streseaza si nu iti da batai de cap!

Ca sa iti duci ceasul la amanet, te poti informa de acasa in privinta pretului si a conditiilor sau poti face un drum direct la ghiseu cu ceasul si primesti si raspunsul si banii pe loc.