Este posibil ca Samsung sa fi dezvaluit accidental cand se va lansa viitorul sau smartphone Galaxy S20

Mai multi rivali isi planifica propriile lansari de telefon in urmatoarele saptamani. Dar raspandirea coronavirusului reprezinta o amenintare pentru productie.

Mai multe bloguri de tehnologie, inclusiv TechRadar, SamMobile si 9to5Google, au observat ca site-ul Samsung i-a alertat pe cei care s-au abonat pentru notificari despre urmatorul sau dispozitiv Galaxy ca se pot astepta sa afle mai multe detalii despre comanda telefonului pe 6 martie.

Samsung pare sa-si fi schimbat site-ul, deoarece pagina de confirmare nu mai listeaza aceasta data. Dar este in concordanta cu intervalul de timp in care Samsung a lansat telefoanele Galaxy S in trecut. Anul trecut, de exemplu, a anuntat Galaxy S10 pe 20 februarie si l-a pus la dispozitie pentru achizitionarea din magazine pe 8 martie.

Samsung nu a confirmat niciun detaliu despre acest dispozitiv inainte de dezvaluirea sa, dar noul telefon este de asteptat sa fie numit Galaxy S20 si poate veni in mai multe versiuni, la fel ca Galaxy S10 de anul trecut. Zvonurile indica faptul ca va exista o versiune standard, o versiune „Plus” si o versiune activata 5G, Ultra. O scurgere de la Max Weinbach a dezvoltatorilor XDA sugereaza ca vor exista cinci editii diferite ale Galaxy S20.

Cea mai importanta caracteristica noua a lui Galaxy S20 este de asteptat sa fie camera modernizata, despre care se spune ca are un senzor de 108 megapixeli, potrivit Bloomberg. Telefoanele Galaxy S20 pot avea, de asemenea, ecrane mai mari decat linia Galaxy S10 de anul trecut, intrucat Evan Blass a spus ca dispozitivele vor avea trei dimensiuni diferite de ecran: 6,4 inhci, 6,7 inchi si 6,9 inchi. Acesta este un salt in dimensiune in comparatie cu familia Galaxy S10, care include Galaxy S10e de 5,8 inchi, Galaxy S10 de 6,1 inchi si Galaxy S10 Plus de 6,4 inchi.