Descopera cine decide soarta jucatorilor de volei din Romania

Descopera cine decide soarta jucatorilor de volei din RomaniaAndreea Dimeny Mitrovici este sotia unui impresar din volei si este extrem de cunoscuta deoarece negcociaza toate contractele din Romania in numele sotului ei. Acceseaza stirisportive.ro pentru mai multe detalii.

  Esti curios sa afli mai multe despre Andreea Dimeny Mitrovici?

Ei bine, Andreea Dimeny Mitrovici este o fosta jucatorare la Unic Piatra Neamt, Medicina Tg. Mures sau Dinamo Bucuresti. Munca de impresariat sportiv a inceput-o in urma cu trei ani.

In cursul acestei veri, Andreea Mitrovici a adus mai multe jucatoare in Romania si le-a plasat la mai multe echipe.  Din cele 7 jucatoare transferate la Voluntari, sase au fost aduse prin agentia Volleyball Forever.

Presedintele CSO Voluntari , Adrian Moldovan sustine ca echipa sa nu a semnat cu firma de impresariat „Nu știu nimic de această agenție. Noi am semnat cu jucătoarele. Nu mă interesează pe mine pe cine au ele impresar”, a declarat Modovan. Mai mult decat atat se mentioneaza ca in contractul jucatoarelor exista o clauza conform careia clubul se obliga sa plateasca agentului jucatoarelor 10% din contract.

Andreea Dimeny Mitrovici a adus jucatoare atat la CS Medgidia si la FC Arges Volei.  Voleibalistele impresariate de agentia sarba Cristina Miron si Adriana Materi au semnat cu echipa din Medgidia care este pregatita de Florin Mitrovici.

„E adevărat, noi am tratat transferurile cu doamna Andreea Mitrovici. E trecută în transferul fetelor, eu așa știu. Ea e impresarul pe România al mai multor fete. Sincer, mi-ar plăcea să scap de acești impresari, nu știu de ce jucătoarele se încurcă și semnează cu ei, doar ca să le dea ceva bani. Ei nu fac nimic”,  a declarat Nicoleta Gontea , manager CS Medgidia.

Citeste si:  Jucarii de lemn potrivite pentru un copil de 2-4 ani

Sa fie vorba despre un conflict de interese?  Ei bine, in lumea voleiului se vorbeste despre un conflict intre impresarul Andreea Mitrovici si antrenorul Andreea Dimeny Mitrovici

„Eu când am adus jucătoare la club, prin agenția respectivă, numai cu doamna Andreea am negociat. Corespondență, mailuri, telefoane, salarii, numai cu ea am vorbit”, a declarat un manager al unei echipe de volei feminine.

Bineinteles ca Andreea a tinut sa lamureasca care este activitatea la Agentia Volleyball Forever „Eu nu sunt impresar, nu am licență de impresar. Soțul este înscris la Federația Internațională de Volei (FIVB). Eu sunt doar pe post de translator, intermediez semnarea contractelor. Nu am și nici nu doresc să-mi iau licență de impresar. Eu la bază sunt antrenor și asta vreau să fac”, a declarat Andreea.

„Mai sunt cazuri în voleiul mondial, să știți, acum ce să facem, un agent de jucători nu are voie să se căsătorească? Bojan Șimurin, unul dintre cei mai cunoscuți agenți, e căsătorit cu Tereza Șimurin, cea care a antrenat foarte mult timp pe Vollero Zurich în Elveția”, a mai mentionat aceasta.